AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-29-2009, 13:50   #31
Kullanıcı Adı
Asuman Arslan İleri
Standart
Bugün de bir başka Hürriyet yazarı Yalçın Bayer "okur yorumu" klişesine sığınarak hakarete devam etmiş. Bayer de şunları diyor:

" Esas o vekillerin partisine oy verenlere plaka takılmalı... Plakaya da ne isterseniz yazın fark etmez. Zaten nasılsa düşünmeden tamam derler. Ama plakayı lütfen 20'lik çiviye çakın!"
Asuman Arslan İleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2009, 14:40   #32
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart
Milletin felahını kesmek için akıllarına gelen hakareti çirkefliği yapanları barındırma - besleme - ödüllendirme yuvası bu Doğan Medyası ! Başka ülkede olsalar bunları kimse adam yerine koymaz ama Doğan Medyası özellikle barındırıyor Özdili, Bekir Coşkun'u, Mine Kırıkkanatı vs.

Bu Özdil, yapmadığı düşmanlık pislik kalmayan Ahmet Necdet Sezeri övmeye, korumaya çalışıyordu. Övmek kılı kırk yarıdyordu ama hiç kayde değer birşey yazamıyordu , sadece korumaya çalışıyordu.
Asıl bütün arabaların arkasına Sezer'in yaptıklarını birde onu övmeye korumaya çalışan Özdilin yazılarını yanyana koyacaksın. Anlayacak millet Doğan Medyasının bu milletten olmayanların millet düşmanlarının yuvası olduğunu !!!
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak, akp, erdoğan, eşek, hakaret, küfür, kırmızı, parti, plaka, özdil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi