AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 09-15-2009, 16:52   #1
Kullanıcı Adı
ravzanur
Angry AK partimizin ayaklar altına alınmasına müsade etmeyelim
sevgili arkadaşlar içimde dolup taşan büyük nefretler uyandıran bir konu hakkında sizlerle paylaşımda bulunmak istedim.ismini söylemek istemedigim bir forumda partimiz ile ilgili, özellikle başkanımız ve cumhurbaşkanımız hakkında büyük hakaretler ve suçlamalar yapılmakta.partimizi ayaklar altına alan bu canilerle vermiş oldugum mücadelede çogu zaman yalnız kalıyorum o kadar çok insan varki başbakanımızın partimizin düşmanı...

sizlerden ricam bu tür insanlara gereken cvp verebilmek gelin birlik olalım partimize laf söyletmeyelim canlar...

ravzanur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-15-2009, 17:26   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Öncelikle duyarlılığınızdan ötürü sizi kutluyrum...Lakin gereksiz zevatlarla,gerekli kelamlarımızı akıtmanın gereğini görmüyorum!Sayıları çok düşük bir azınlığın,mantalite ve ahlak kurallarından yoksun kısır döngü çekişmelerine alet olmamalıyız!Onlarki,sadece kendi kendilerini yer bitirmektedirler!Onlara prim sağlarsak emellerine ulaşmış olacaklar!Bu nedenle bizler,inşirahımızı faideli hizmetlerde akıtmaya çalışalım...Kötülük er,geç hak ettiği cezayı bulacaktır!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2009, 17:33   #3
Kullanıcı Adı
ravzanur
evt haklısınız alet olmamalıyız ama o kadar agır suçlamalar yapılıyorki bazen kendimi tutamayıp yazmak durumunda kalıyorum sagolsun bazı arkadaşlar benim gibi yazılarını yazmaya devam ediyorlar bu konuda ama bunlar kurt gibi kaynıyor resmen....verilen cvpların ardı arkası kesilmiyor zoruma gidiyor bu yazılanlar çok üzülüyorum ..
Alt 09-15-2009, 17:44   #4
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Üzülme kardeşim..
Güneş balçıkla sıvanmaz...
Sen ne kadar cevap verirsen ver onlar yine bildiklerini okurlar. Ağızları torba değilki büzesin.
Böyle kişiler hep vardı sonsuza kadar da var olmaya devam edecekler..
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2009, 18:21   #5
Kullanıcı Adı
dilemma
Herşey zıddı ile vardır.
Muhalefet ne kadar güçlü olur ise iktidarlar o kadar güçlü olur.
Muhalefet edenleri değer olarak görünüz her daim;)
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2009, 18:41   #6
Kullanıcı Adı
ravzanur
Alıntı:
AY IŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üzülme kardeşim..
Güneş balçıkla sıvanmaz...
Sen ne kadar cevap verirsen ver onlar yine bildiklerini okurlar. Ağızları torba değilki büzesin.
Böyle kişiler hep vardı sonsuza kadar da var olmaya devam edecekler..
Alıntı:
dilemma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herşey zıddı ile vardır.
Muhalefet ne kadar güçlü olur ise iktidarlar o kadar güçlü olur.
Muhalefet edenleri değer olarak görünüz her daim;)
verdiginiz cvplar için çok tşk ederim canlar,içime azda olsa su serpti bu yazılar ama gelin görünkü kalbim hala yapılan bu yanlışlıklara,atılan iftiralara,hakaretlere karşı kin ve nefret dolu..yazmamak uzaklaşmak istesemde yapamıyorum bu haksızlıklara tahammül edemiyorum..partimizin istenmemesinin en büyük sebeplerinden biride dini degerlerine baglı bir başkanımız bir partimiz olması sırf bu yüzden din üzerinden siyaset yapanlar var yazıklar olsun ne diyim rabbim bu güzel mübarek gecenin hatırına bu zalimlerin cezasını versin inş..
Alt 09-15-2009, 19:14   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
ravzanur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili arkadaşlar içimde dolup taşan büyük nefretler uyandıran bir konu hakkında sizlerle paylaşımda bulunmak istedim.ismini söylemek istemedigim bir forumda partimiz ile ilgili, özellikle başkanımız ve cumhurbaşkanımız hakkında büyük hakaretler ve suçlamalar yapılmakta.partimizi ayaklar altına alan bu canilerle vermiş oldugum mücadelede çogu zaman yalnız kalıyorum o kadar çok insan varki başbakanımızın partimizin düşmanı...

sizlerden ricam bu tür insanlara gereken cvp verebilmek gelin birlik olalım partimize laf söyletmeyelim canlar...
Ravzanur Hanım, bakın ben buraya gelmeden önce ya da AKPartiForum olmadan önce hepimizin aklında iki seçenek vardı eminim ki forum kuruculaırmızın aklında da aynı şey vardı. Ancak internette boy gösterebilen sanal çakallarla uğraşıp onların kirini mi temizleyecektik yoksa Dünyanın dört bir tarafındaki kalp gözü açık, yüreği sevgi dolu mübarek insanlarla beraber siyaseti ve hayatı mı paylaşacaktık. Biz ikincisini tercih ettik.

Siz de aramıza hoşgeldiniz.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2009, 19:39   #8
Kullanıcı Adı
ravzanur
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ravzanur Hanım, bakın ben buraya gelmeden önce ya da AKPartiForum olmadan önce hepimizin aklında iki seçenek vardı eminim ki forum kuruculaırmızın aklında da aynı şey vardı. Ancak internette boy gösterebilen sanal çakallarla uğraşıp onların kirini mi temizleyecektik yoksa Dünyanın dört bir tarafındaki kalp gözü açık, yüreği sevgi dolu mübarek insanlarla beraber siyaseti ve hayatı mı paylaşacaktık. Biz ikincisini tercih ettik.

Siz de aramıza hoşgeldiniz.
elbette ikincisini tercih ettim ve o yüzden de buradayım yalnız sessiz kalmak boyun egmek dogrumudur sizce bunu sormak isterim...
Alt 09-15-2009, 19:44   #9
Kullanıcı Adı
sudaduran
Alıntı:
ravzanur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sitenin ismini ver hack leyelim
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2009, 21:01   #10
Kullanıcı Adı
BlueMoon
o site veya forum hangisidir çok merak ediyorum çekinmeyin yazın benimde birkaç kerre değindiğim bir site vardı istikrar ve huzur düşmanı bir site. Bilişim üzerine hizmet verdiğini söyleyen fakat bilişimden çok siyaset ile ve partimize iftira ile uğraşan bir hack sitesi vardı. Zavallı insanların seviyelerine inmemek için kendileriyle uğraşmamıştık . gerçekten merak ettim sitenin adresini özel mesajla da yollayabilirmisiniz ?
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)