![]() |
#1 |
![]() sevgili arkadaşlar içimde dolup taşan büyük nefretler uyandıran bir konu hakkında sizlerle paylaşımda bulunmak istedim.ismini söylemek istemedigim bir forumda partimiz ile ilgili, özellikle başkanımız ve cumhurbaşkanımız hakkında büyük hakaretler ve suçlamalar yapılmakta.partimizi ayaklar altına alan bu canilerle vermiş oldugum mücadelede çogu zaman yalnız kalıyorum o kadar çok insan varki başbakanımızın partimizin düşmanı...
sizlerden ricam bu tür insanlara gereken cvp verebilmek gelin birlik olalım partimize laf söyletmeyelim canlar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Öncelikle duyarlılığınızdan ötürü sizi kutluyrum...Lakin gereksiz zevatlarla,gerekli kelamlarımızı akıtmanın gereğini görmüyorum!Sayıları çok düşük bir azınlığın,mantalite ve ahlak kurallarından yoksun kısır döngü çekişmelerine alet olmamalıyız!Onlarki,sadece kendi kendilerini yer bitirmektedirler!Onlara prim sağlarsak emellerine ulaşmış olacaklar!Bu nedenle bizler,inşirahımızı faideli hizmetlerde akıtmaya çalışalım...Kötülük er,geç hak ettiği cezayı bulacaktır!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() evt haklısınız alet olmamalıyız ama o kadar agır suçlamalar yapılıyorki bazen kendimi tutamayıp yazmak durumunda kalıyorum sagolsun bazı arkadaşlar benim gibi yazılarını yazmaya devam ediyorlar bu konuda ama bunlar kurt gibi kaynıyor resmen....verilen cvpların ardı arkası kesilmiyor zoruma gidiyor bu yazılanlar çok üzülüyorum ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Üzülme kardeşim..
Güneş balçıkla sıvanmaz... Sen ne kadar cevap verirsen ver onlar yine bildiklerini okurlar. Ağızları torba değilki büzesin. Böyle kişiler hep vardı sonsuza kadar da var olmaya devam edecekler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Herşey zıddı ile vardır.
Muhalefet ne kadar güçlü olur ise iktidarlar o kadar güçlü olur. Muhalefet edenleri değer olarak görünüz her daim;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() Siz de aramıza hoşgeldiniz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() o site veya forum hangisidir çok merak ediyorum çekinmeyin yazın benimde birkaç kerre değindiğim bir site vardı istikrar ve huzur düşmanı bir site. Bilişim üzerine hizmet verdiğini söyleyen fakat bilişimden çok siyaset ile ve partimize iftira ile uğraşan bir hack sitesi vardı. Zavallı insanların seviyelerine inmemek için kendileriyle uğraşmamıştık . gerçekten merak ettim sitenin adresini özel mesajla da yollayabilirmisiniz ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|