AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 12-20-2008, 16:53   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Lightbulb Ak partinin Kalesi Bursa'dan Tek Ses;TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR!
Yağmurlu bir sabahın başlangıcı ile Bursa'da bütün gözler Tayyip Erdoğan'ın Yollarında...Recep Tayyip sevdalıları ne yağmur dinlediler,ne çamur.Miting alanına bursalılar değim yerindeyse akın akın geliyorlar...Ve gönülerin lideri Başbakanlık otobüsünden göründü,herzaman ki gibi o muhteşem duruşu,üzerinde ki paltosu,ve halkı selamlayarak Bursanın toprağına ayak bastı,öncelikle herzaman ki gibi halkın arasına gidip gönül dolusu sevgi ve selamlarını iletti.Benimde tam önümde,yakından gördüğünüz zaman gerçekçiliğini ve samimiyetliğini daha da açık göreceksiniz.Miting alanı adetta inliyor,dinmek bilmeyen yağmurun arasında yükselen sloganlar...İlk konuşmayı Büyükşehir belediye başkanı hikmet şahin yaptı,yaptığı hizmetlere değindi,ve sık sık erdoğana övgü dolu sözlerle adaylık için imaalar gönderdi.Hemen ardından sgk bakanı Faruk Çelik konuşmasını yaptı.Ve sıra Başbakanımızda,kürsüye davet edilişi ile birlikte adeta yer yerinden oynadı...Çoluk,çocuk,genç,yaşlı,özelikle de bayanların sevinci görülmeye değerdi.Herzaman ki gibi bursaya övgülü sözleriyle konuşmasına başladı.Satır başlarında yardımlara değindi,ve sosyal devlet olmanın gereği yardımlarımız tüm hızıyla miletimize akacaktır dedi.Bütün vali ve kaymakamlara seslenerek;gerekirse kamyonlara binip siz dağıtın diyerek,bu yardımları sadaka diye adlandıran kimi basın ve yayın gruplarını yaylım ateşine tuttu.Muhalefette sert eleştiriler yönelten erdoğan,özelikle dtp'nin etnik köken üzerinden siyaset yapmasını eleştirdi.Ve buraya dikat buyrun sevgili kardeşlerim;ikindi ezanının okunuşu ile birlikte erdoğan konuşmasını yarıda keserek ezanı dinledi.İşte dini değerleri ile,hizmetleri ile,vatan milet aşkı ile insanların gönlüne taht kuran Erdoğan,birkez daha miletinin gönlünü fetih etmiştir.Remzi kardeşim resim çekmemi istemişti,fakat zamanın darlığı ve yağmur nedeniyle özel resimler çekemedim.İşte bu izlenimlerle Başbakanımız Bursa'dan esti geçti.VE BÜTÜN AĞIZLARDAN ÇIKAN O SÖZ;TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR...

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-20-2008, 17:05   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 12-20-2008, 17:25   #3
Kullanıcı Adı
Albatros
muhteşem bi miting oldu...ne yağmur durdurdu bizi ne çamur..Herşey feda sana Büyük Başkan..!!!!!
Albatros isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-20-2008, 18:42   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 12-20-2008, 18:43   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Başbakan Erdoğan Bursa neyse Hakkari, Van’da odur…

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hiçbir zaman etnik ve bölgesel ayrımcılık yapmadıklarını, ülkenin her yerine eşit şekilde hizmet götürmenin gayreti içinde olduklarını ifade ederek, “Bizim için Bursa neyse, Hakkari, Van da odur. 780 bin km’lik coğrafyamıza hizmet götürmenin gayreti içindeyiz. Kandan ve ölümden nemalanan terör örgütünün benim Kürt kardeşlerime verebileceği bir şey yok” dedi. Fakir fukaraya kömür dağıtılmasını tenkit edenlere tepki gösteren Erdoğan, sosyal devlet ilkesi
doğrultusunda yoksulları himaye etmeye devam edeceklerini açıklayarak, “Ananızın ak sütü gibi helal olan bu kömürleri yakın” diye konuştu. Erdoğan, kömür dağıtımlarının ardından hava kirliliği meydana geldiği yönünde haberleri de eleştirerek, “O haberi yapan gazetenin sahibiyle o bölgeye gitmeye hazırım, ya gazeteni kapatacaksın ya da yalan yazmayacaksın. Haberciliği de namuslu yapın” şeklinde konuştu.
Bursa Büyükşehir, Osmangazi ve Yıldırım belediyelerinin yaptığı hizmetlerin toplu açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, Fomara Meydanı’nda halka hitap etti. Erdoğan, Türkiye’yi 70 milyon vatandaşıyla geleceğe taşımanın mücadelesi içinde olduklarını belirterek, “Bizim yüzümüz geleceği dönük. Türkiye’yi 81 vilayetiyle, 70 milyon vatandaşıyla geleceğe taşımanın mücadelesini veriyoruz. Bunu yaparken geçmişimizden, öz kültürümüzden ilham alıyoruz. Şurada, merhum Osman Gazi, Orhan Gazi, Yıldırım Beyazıt ve
Murat Hüdavendigar ebedi istirahatgahlarında yatıyor. Biz bu ülkeyi, bu toprakları onlardan emanet aldık. Onların huzurunda bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu emanete asla halel getirmeyeceğiz, asla yere düşürmeyeceğiz. Bu emaneti gururla taşıyacak, ülkemizi daha iyi noktalara ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. Bu toprakların hamurunda, bu medeniyetin merkezinde Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye hayır duası var. Ne diyor Şeyh Edebali, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’. İşte bize yol gösteren düstur
budur” dedi.
Alt 12-20-2008, 18:44   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Hikmet Şahin’den duygusal konuşma…

Törenin ilk konuşmasını yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de Bursa’da kimden gelirse gelsin kimsenin çıkarlarına alet olmadığını ifade ederek, “Çünkü siz Uludağ’da biz belediye başkanlarıyla yaptığınız toplantıda bizlere bireysel çıkarlara değil, kamu yararına hizmet etmemizi söylemiştiniz. Hep bu doğrultuda hareket ettik. Belki de bireysel çıkarlarını yerine getirmediğimiz için bize kırılanlar oldu. Biz herkesin başkanı olduk. Sayın Başbakanım bundan sonraki süreçte de halkımızın
desteği, sizin takdirlerinizle hizmetlerime devam etmek istiyorum. Ancak bursalı hemşehrilerimin ve sizlerin şunu bilmenizi istiyorum ki, benim ve ailem için bu kente, bu ülkeye, bu davaya hizmet etmek en büyük şereftir. Bu millete hizmet etme, milletimizin sevgisine mazhar olma zevkini tattırdığı için bugün yüce Rabbime şükrediyorum. Milletimizin kalbinde olmanın hazzını yaşıyorum. İnanıyorum ki geride hayırla yad edilecek eserler, hoş bir seda bıraktık” dedi.
Alt 12-20-2008, 20:57   #7
Kullanıcı Adı
Dağdakiçoban
Televizyondan seyrettim gerçekten müthişti.Gerçi belediye başkanlarının açıklanmasını bekliyorduk ama bir açıklama duyamadım.En azından Tv den yayaınlanan kısmında.
Dağdakiçoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-20-2008, 23:37   #8
Kullanıcı Adı
beko_heko
Beyler ben otobüsün arkasından koşarken 3 tane polis üzerime düştü,ben yüzüstü yere düştüm kask felan kafama çarptı ama herşeye rağmen süperdi...Her tarafım su çamur sırılsıklam olmuştum ama değdi be...Başbakanımın bana bir gülümsemesi kafasını sallaması yetti afalladım...
Başbakanımız rahmet(yağmur) getirdi Bursa'ya...
BAŞBAKANIM SİZ GÖNLÜMÜZÜN 1 NUMARALI İNSANISINIZ....
beko_heko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2008, 12:42   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Televizyondan seyrettim gerçekten müthişti.Gerçi belediye başkanlarının açıklanmasını bekliyorduk ama bir açıklama duyamadım.En azından Tv den yayaınlanan kısmında.
A
Adayı açıklaması doğru olmazdı.Sonuçta mevcut başkanla birlikte aday adaylarıda orda bulunuyordu.Açıklayıp gönül kırmak olmazdı o atmosferde.Fakat büyük bir süpriz olmasa hafta içi açıklanacaktır.Ben şahsen ve edindiğim izlenimlere göre RECEP ALTEPE diye düşünüyorum.
Alt 12-21-2008, 12:49   #10
Kullanıcı Adı
yolcu44
Hocam Sayın Başbakanımızı güzel ağıramışsınız
Yağmurun yağması, "Beraber ıslandık yağan yağmurda" sözünün bir delilidir

Teşekkürler Ak Parti'ye gönül vermiş Bursa Halkı !

yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
başkan, bursa, erdoğan, miting, sevgi seli

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)