03-24-2011, 19:12 | #1 |
AK Parti'nin libya politikası
Asıl olarak, düşük bir ihtimalde olsa, burada yazılıp domino etkisiyle başbakanın/danışmanlarının okumasını temenni ederek paylaşıyorum.
Tartışılırsa da katılmaya çalışacağım. Sayın başbakan, ''Libya halkına silah doğrultmayacağız'' diyerek politically correct bir tavır alıyor olabilirsiniz. ancak şu anda silahın, asıl amacı ne olursa olsun, libya halkını katleden kaddafi adisine doğrultulduğunu havada uçan kuş biliyor. Politikayı bir kenara bırakarak soruyorum, öldürülen libyalıarın yardımına koşmamanın ve onları tamamen kaddafi ve batının insafına bırakmanın vebalini hiç düşünmüyor musunuz? İnsani yardım için gideriz diyorsunuz, bütün çatışma olurken ölüm-kalım savaşı verilirken izleyici kalan türkiye'nin ''insani yardım'' gönderince prestij kazanacağını mı sanıyorsunuz? He, pkkyla bile baş edemeyen orduyu nereye nasıl göndereyim diye düşünyorsanız bişey demem. Ancak bunu biliyorken hala profesyonel askerliğe geçmeyip bedelliye bile karşı çıkıyorsanız, askerlik mevzusunda ''bakkal yönetir gibi'' bir tavır alıyorsunuz demektir. saygılarımla
Konu M.Atilla tarafından (03-25-2011 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-24-2011, 19:17 | #2 |
political corret ne yahu...
|
|
03-24-2011, 19:24 | #3 | |
Başbakan yok ama forum başkanı var,egonu bilmem tatmin eder mi
Ne yapalım diyorsun bizde mi katılalım silahlı saldırıya ? Bak teskere de geçti Alıntı:
Onlar dediğim kim ? Libyalılar mı ? Libya diye bir şey yok kaddafi var muhalifler var. Kim kimin insafına bırakılıyor ? Muhalifler-kaddafinin,kaddafi yanlıları-batının insafına mı ? Kendilerine insaf göstermeyip batıdan yardım dileyen muhalif köpeklerden bizene kardeş ? Muhalifleri öldüren,kaddefi yanlılarından da bizene ? Her iki tarafta Allahuekber diyip biribirine silah sıkarken,birisi -muhalifler- poposunu bm ye dayarken,bir diğeri -kaddafi- işgali karşı direnirken,haklı olan taraf neresi bana bunu söyler misin ben bir şey anlamadım çünkü libyadaki olaylardan ? pkk ne zamandan beri var ? 90lardan beri kan akıtıyor özellikle. Daha geriye gidersek,ülkemiz kıbrısta akıtılan kanların önemli bir operasyonla önünü kesmedi mi ? Tarihlere dikkat et.Kıbrıs harekatını ile pkk yı bir karşılaştır bakalım nasıl bir sonuç elde edeceksin. Veya abd nin ırak ordusuna karşı başarısı ile,abd nin ırak ordusunu dağıttıktan sonra,Iraktaki küçük gruplar karşısındaki başarısızlığı karşılaştırmanda yeterli olur cevap için sana. Profesyonel askerliğe geçiş sadece siyasilerin işi değil askeriyeninde işidir. Zaten 7 tugay sanırım profesoner askerliğe geçmiş durumda.Aşamalı olarak geçiş sürüyor. 'Ol' diyince birden olmuyor,Ali Ağaoğlu gibi 'yaptım olacak' diyebilinir anca,karar alındı,yapılıyor yapılacak tasalanma sen Bedelli,senin derdin bu mu yoksa ? Her şeyin bir bedeli var kardeş,nefes almanında bedeli var. Konu Hüdaverdi tarafından (03-24-2011 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.. |
||
03-24-2011, 19:25 | #4 |
|
|
03-24-2011, 19:26 | #5 |
gençler bilmemek ayıp değil yeter ki çaktırmayın
|
|
03-24-2011, 19:29 | #6 |
Ben çaktırıyorum hocam öğrenmek için güzel oluyor
|
|
03-24-2011, 19:45 | #7 |
düşüncesizce sadece yazılmak için yazılmış bir yazı....
|
|
03-25-2011, 22:06 | #8 |
Diş macunu markası.
|
|
03-26-2011, 17:33 | #9 | |
Alıntı:
sana altı bağlanan başbakan lazım... sana eşcinselliği ve milliyeti tartışmalı şeytan üçgeni örgütü üyesi bahçeli,demirel,ecevit ve başlarında çamur necdet gibileri lazım... . |
||
03-27-2011, 01:30 | #10 |
hadi bu da son paylaşımım, size kıyağım olsun
http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?t=...=HakanAlbayrak |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|