AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 03-24-2011, 19:12   #1
Kullanıcı Adı
k22
Standart AK Parti'nin libya politikası
Asıl olarak, düşük bir ihtimalde olsa, burada yazılıp domino etkisiyle başbakanın/danışmanlarının okumasını temenni ederek paylaşıyorum.
Tartışılırsa da katılmaya çalışacağım.
Sayın başbakan,
''Libya halkına silah doğrultmayacağız'' diyerek politically correct bir tavır alıyor olabilirsiniz. ancak şu anda silahın, asıl amacı ne olursa olsun, libya halkını katleden kaddafi adisine doğrultulduğunu havada uçan kuş biliyor.
Politikayı bir kenara bırakarak soruyorum, öldürülen libyalıarın yardımına koşmamanın ve onları tamamen kaddafi ve batının insafına bırakmanın vebalini hiç düşünmüyor musunuz?
İnsani yardım için gideriz diyorsunuz, bütün çatışma olurken ölüm-kalım savaşı verilirken izleyici kalan türkiye'nin ''insani yardım'' gönderince prestij kazanacağını mı sanıyorsunuz?
He, pkkyla bile baş edemeyen orduyu nereye nasıl göndereyim diye düşünyorsanız bişey demem. Ancak bunu biliyorken hala profesyonel askerliğe geçmeyip bedelliye bile karşı çıkıyorsanız, askerlik mevzusunda ''bakkal yönetir gibi'' bir tavır alıyorsunuz demektir.
saygılarımla

Konu M.Atilla tarafından (03-25-2011 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir..
k22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-24-2011, 19:17   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
political corret ne yahu...

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2011, 19:24   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Başbakan yok ama forum başkanı var,egonu bilmem tatmin eder mi
Ne yapalım diyorsun bizde mi katılalım silahlı saldırıya ? Bak teskere de geçti

Alıntı:
libyalıarın yardımına koşmamanın ve onları tamamen kaddafi ve batının insafına bırakmanın vebalini hiç düşünmüyor musunuz?
Bu ne ben anlamadım ?
Onlar dediğim kim ? Libyalılar mı ? Libya diye bir şey yok kaddafi var muhalifler var.
Kim kimin insafına bırakılıyor ? Muhalifler-kaddafinin,kaddafi yanlıları-batının insafına mı ?
Kendilerine insaf göstermeyip batıdan yardım dileyen muhalif köpeklerden bizene kardeş ?
Muhalifleri öldüren,kaddefi yanlılarından da bizene ?
Her iki tarafta Allahuekber diyip biribirine silah sıkarken,birisi -muhalifler- poposunu bm ye dayarken,bir diğeri -kaddafi- işgali karşı direnirken,haklı olan taraf neresi bana bunu söyler misin ben bir şey anlamadım çünkü libyadaki olaylardan ?

pkk ne zamandan beri var ? 90lardan beri kan akıtıyor özellikle.
Daha geriye gidersek,ülkemiz kıbrısta akıtılan kanların önemli bir operasyonla önünü kesmedi mi ?
Tarihlere dikkat et.Kıbrıs harekatını ile pkk yı bir karşılaştır bakalım nasıl bir sonuç elde edeceksin.
Veya abd nin ırak ordusuna karşı başarısı ile,abd nin ırak ordusunu dağıttıktan sonra,Iraktaki küçük gruplar karşısındaki başarısızlığı karşılaştırmanda yeterli olur cevap için sana.

Profesyonel askerliğe geçiş sadece siyasilerin işi değil askeriyeninde işidir.
Zaten 7 tugay sanırım profesoner askerliğe geçmiş durumda.Aşamalı olarak geçiş sürüyor.
'Ol' diyince birden olmuyor,Ali Ağaoğlu gibi 'yaptım olacak' diyebilinir anca,karar alındı,yapılıyor yapılacak tasalanma sen

Bedelli,senin derdin bu mu yoksa ? Her şeyin bir bedeli var kardeş,nefes almanında bedeli var.

Konu Hüdaverdi tarafından (03-24-2011 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-24-2011, 19:25   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
political corret ne yahu...

Yaz geldi algida nın yeni ürünü.
Political cornet :p
Cürret mi demek yoksa la o
Alt 03-24-2011, 19:26   #5
Kullanıcı Adı
Terennüm
gençler bilmemek ayıp değil yeter ki çaktırmayın
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2011, 19:29   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ben çaktırıyorum hocam öğrenmek için güzel oluyor
Alt 03-24-2011, 19:45   #7
Kullanıcı Adı
unnamed
düşüncesizce sadece yazılmak için yazılmış bir yazı....
Alt 03-25-2011, 22:06   #8
Kullanıcı Adı
Darbeci Çoban
Diş macunu markası.
Darbeci Çoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2011, 17:33   #9
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
Alıntı:
k22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Asıl olarak, düşük bir ihtimalde olsa, burada yazılıp domino etkisiyle başbakanın/danışmanlarının okumasını temenni ederek paylaşıyorum.
Tartışılırsa da katılmaya çalışacağım.
Sayın başbakan,
''Libya halkına silah doğrultmayacağız'' diyerek politically correct bir tavır alıyor olabilirsiniz. ancak şu anda silahın, asıl amacı ne olursa olsun, libya halkını katleden kaddafi adisine doğrultulduğunu havada uçan kuş biliyor.
Politikayı bir kenara bırakarak soruyorum, öldürülen libyalıarın yardımına koşmamanın ve onları tamamen kaddafi ve batının insafına bırakmanın vebalini hiç düşünmüyor musunuz?
İnsani yardım için gideriz diyorsunuz, bütün çatışma olurken ölüm-kalım savaşı verilirken izleyici kalan türkiye'nin ''insani yardım'' gönderince prestij kazanacağını mı sanıyorsunuz?
He, pkkyla bile baş edemeyen orduyu nereye nasıl göndereyim diye düşünyorsanız bişey demem. Ancak bunu biliyorken hala profesyonel askerliğe geçmeyip bedelliye bile karşı çıkıyorsanız, askerlik mevzusunda ''bakkal yönetir gibi'' bir tavır alıyorsunuz demektir.
saygılarımla

sana altı bağlanan başbakan lazım...

sana eşcinselliği ve milliyeti tartışmalı şeytan üçgeni örgütü üyesi bahçeli,demirel,ecevit ve başlarında çamur necdet gibileri lazım...

.
akobalı-akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2011, 01:30   #10
Kullanıcı Adı
k22
hadi bu da son paylaşımım, size kıyağım olsun
http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?t=...=HakanAlbayrak
k22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)