01-26-2012, 11:23 | #1 |
AK Parti'nin son oy oranı
Atalay, TGRT Haber televizyonundaki ''Ankara'nın Gündemi'' programında soruları yanıtladı.
İç ve dış siyasette yaşanan gelişmeler hakkındaki konularda soruları yanıtlayan Atalay'a Aralık ayında AK Parti'nin yaptırdığı son yoklamadaki oy aranını da açıkladı. AK Parti anketlerdeki sonuçlara göre yüzde 50 sınırını çoktan aştı. Aylık kamuoyu yoklamaları yaptırdıklarını, son olarak da aralık ayı yoklamasının ellerinde olduğunu ifade eden Atalay, ''Bu yoklamada aylık hükümetin icraatını sorarız, hem de genel siyasi gündemi iyi yoklarız. Son aralık ayı araştırmasında, partilerle ilgili kısmı geniş tuttuk. Bir yılı da biraz değerlendirme açısından, detay vermek istemiyorum ama 'şu anda seçim olsa CHP'ye oy veririm' diyenlerin yaklaşık yüzde 50'si 'Şu anda bizim partimizde liderlik sorunu var' diyor...'' diye konuştu. Kendilerinde böyle bir sorun olmadığını belirten Atalay, oy oranlarının sorulması üzerine ise ''Şu anda biz yüzde 55'lerdeyiz'' değerlendirmesini yaptı. internethaber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-26-2012, 11:28 | #2 |
ben aynı kanaatte degilim bu saatten sonra % 50 yi rüyamızda gorucez gıbı ..
ustalık donemı cıraklıgı aratır olduysa burda dusunmek lazım |
|
01-26-2012, 15:49 | #3 |
akpartinin oy oranının artmayacağını düşünmek için diğer partilerin ne kadar ilerlediklerini oy kazanabildiklerinide göz önünde bulundurmak lazım...
beklentilerimiz istediğimiz gibi gerçekleşmiş olmasada desteklerin azalması için bir sebep yok... %55 te olur %60 da ... |
|
01-26-2012, 15:50 | #4 |
ben hiç kimseyi kıramam sandığa gidince hepsine oy vereceğim !
|
|
01-26-2012, 15:53 | #5 |
|
|
01-26-2012, 15:57 | #6 |
sanmıyorum yüzde 50'yi geçsin...
çetelere boyun eğen partinin bu kadar oy alacağını... boşuna bizi kandırmasınlar... yüzde 50'yi felan geçmez... |
|
01-26-2012, 15:58 | #7 |
|
|
01-26-2012, 16:01 | #8 |
ekonomik alanda ve yaşamda vatandaşı sarsacak herhangi bir gelişme olmadı. Muhafazakarlar milliyetçiler hala halinden memnun o yüzden %55 de alır %60 da ki hala alternatifi falanda yok. KK mı oy kazanacak bahçeli mi ?
Çetelere boyun eğmesi halkın umrundamı zannediyorsunuz ? Bizi asıl zora sokacak olan kendi ergenekonumuz olacaktır bu natocu muhafazakar kafa olacaktır başkada bir şey olmaz . |
|
01-26-2012, 16:04 | #9 |
|
|
01-26-2012, 16:05 | #10 |
bugün şike ve teşvik çetesine boyun eğmiş...
adalet olgusunu zedelemiştir... kusura bakmayın gerçeğide söylemek durmundayım... tayyip erdoğan bir hasta oldu partiyi b.k götürdü... |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|