AK Gençliğin Buluşma Noktası

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-14-2011, 14:29   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Ak Parti'ye Diz Çökeceksiniz Diyen İsa Gök Mecliste Yemin Etti
İsa Gök, 'diz çök' çağrıları altında yemin etti

14.10.2011 'Ergenekon sanığı vekiller serbest bırakılmadı' diye yemin etmeyen CHP'li İsa Gök kürsüye çıktı. Gök'e "AK Parti diz çökecek." sözleri hatırlatıldı.
Partisinin Ergenekon davasından tutuklu milletvekillerinin serbest bırakılması için aldığı 'Meclis'i boykot' kararının ardından "AK Parti diz çökecek, bu sorunu kuzu kuzu çözecek." diyen CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, dün yemin etti. Parti yönetiminin 11 Temmuz'da boykotu bitiren kararına uymayan tek milletvekili olan Gök, kürsüye yönelirken AK Parti sıralarından alkışlar ve "Diz çök, diz çök." sesleri yükseldi. "Eğer söyleyecek bir sözünüz varsa buradan konuşun." karşılığını veren Gök, oturumu yöneten Meclis Başkan Vekili Mehmet Sağlam'a dönerek "Sol tarafınıza sahip olun." dedi. AK Partililerin "Anca gidersin, hadi, 6 ay oldu." sataşmaları üzerine CHP'li vekiller "Niye rahat durmuyorsunuz, yemin edecek." tepkisini gösterdi. Gök, tartışmaların ardından yemin etti. Ardından tutuklu milletvekilleri için toplanan 5 bin imzanın yer aldığı dosyayı Mehmet Sağlam'a vererek kürsüden indi. TBMM ZAMAN

 

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-14-2011, 23:24   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
'Meclis'i boykot' kararının ardından, AK Parti'nin diz çökerek bu sorunu kuzu kuzu çözeceğini iddia eden CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, kuzu kuzu yemin ederek bir anlamda diz çökmüştür.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2011, 23:43   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Diz çök çağrıları çok iyi olmuş
Fena bozuldu zaten yemin etmeden önce
Böyle yalarsın tükürdüğünü.
Zaman doldu şhowunu bitirdi,yoksa tutuklularmış bilmemneymiş yalan dolan bunlar.
Hem chp nin ne kadar dandi k parti olduğununda belgesi bu,kemal ne diyordu veya tüzüklerinde ne geçiyordu ''parti başkanının yaptıkları söylemi partiyi bağlar'' yani bunun dışından çıkamazsın,ne derse odur,ama zıt hareket edene dahi bir uygulama yapamıyor kemoş,ne biçim parti başkanı bu ?
Hiç mi disiplin yok bunlarda ?
Birisi çıkıyor parti başkanı adına ''resepsiyona katılmayacak''diyebiliyor,böyle bir parti babayı yönetir ülkeyi.Başbakanın dediği gibi 2-5 koyun sürmeyen ülkeyi nasıl yönetecek ?
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-15-2011, 01:52   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Zalim CHP ve başörtüsü yasağını destekleyerek insanlara zulmeden CHP'liler... Üniversite kapılarından geri döndürdüğünüz başörtülü genç kızların gözyaşlarında boğulun!
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-15-2011, 02:04   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart 'Diz Çöktüremeyen' İsa Gök Yemin Edecek
'Diz çöktüremeyen' İsa Gök yemin edecek



CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, mücadelesini TBMM kürsüsünden devam ettirmek için bugün milletvekili yemini edeceğini açıkladı.

Gök, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, 2011 yılı dünyasındaki TBMM'de milletin temsilcisi olan 3 muhalefet partisinin de cezaevinde hükümlü olarak değil, tutuklu olarak yatan milletvekili bulunduğunu ifade etti.

Bu durumun demokrasi ile yönetildiği iddia edilen hiçbir ülkede kabul edilemeyeceğini belirten Gök, ''AKP tümüyle kendisine bağlamış olduğu yargıya istediği kararları aldırmaktadır. İstediği sonucu alamazsa bu kez kanunu değiştirmekte; onu da yeterli görmezse Anayasayı değiştirmektedir.'' dedi.

Söz konusu milletvekillerinin halkın iradesi yok sayılarak görevlerini yapmalarına engel olunmasının yalnız kendisinin değil herkesin ''hayır'' demesi gereken bir ''hukuksuzluk'' olduğunu iddia eden Gök, şunları söyledi:

''Bu sebeple hukuk dışılığa dikkat çekme, haykırışlara kulak verme ve milli iradeye sahip çıkma adına başlatmış olduğum eylemimi, Meclis İçtüzüğü gereği iktidar grubu tarafından milletvekilliğimin düşürülmesi aşamasına gelinmiş olmasından dolayı sonlandırıyorum. Tüm hukuk dışılıklara ve demokrasi dışılıklara karşı TBMM kürsüsünden mücadelemi devam ettirmek için bugün yemin ediyorum. Bu yeminle birlikte vekil arkadaşlarımı Meclise getirtinceye kadar, duyarsızlaştırılan yüreklere, sağırlaştırılan yargıya haykırmaktan, Silivri'deki zulümhaneye dikkat çekmekten asla vazgeçmeyeceğim.''


Gök, bugün yemin ederken ''İraden tutuklu, bir imza da sen var'' kampanyasında toplanan imzalardan bir kısmını Meclis kürsüsüne bırakacağını söyledi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Gök, konuyu gündemde tutma bakımından eyleminin başarıya ulaştığını ifade etti.

Rövanş alma mantığıyla yargı ve siyasetin yürütülemeyeceğini ifade eden Gök, tutukluluk süreleriyle ilgili tahliyelerin belli şahıslar yönünden 3-4 yıl daha beklenmemesi gerektiğini dile getirdi. Gök, ''Bu uygulama doğrudan infazdır.'' diye konuştu.

Kaynak

Haber 7 13.10.2011
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım