06-04-2009, 20:01 | #1 |
AK PARTİ'YE İKİNCİ KAPATMA DAVASI YOLDAMI?
AK PARTİ'YE İKİNCİ KAPATMA DAVASI YOLDAMI? ***** 1) Manisa'da Bülent Arınc'ın katıldıgı bir açılış programın da cübbeli ahalice seyh olarak taninan birisi protokolün en ön safinda Ak Parti'li üyelerle beraber durdu.Star ana haber bunu defalarca göstererek Ak Parti'nin şeriat devleti özlemi cektiği görüntüsü vermeye calıştı. yarin öbür gün kapatma davasi delili olarak karsimiza gelirse şaşmayin. ***** 2) Basbakanın konusması esnasında birileri son osmanlı padişahı 1. Recep Tayyip Erdogan yazılı pankart actı.Şeriat özlemini güclendiren bir kare olarak star ana haberde vurgu yapildi. ***** 3)Tunceli özel idaredenin deposunda akp ye ait bir kaç adet pankart bulundu.Valilik tarafsız olması gerekirken Ak Parti'nin baskisi ile taraf olmuştur izlenimi verildi. ***** 4)Tunceli ve diğer illerde dagıtılan kömür ve beyaz esya yardımları devlet degil devletin imkanlariyla Ak Parti tarafindan dağıtılmıştır izlenimi ve bir kaç tane yardım dağıtan kamyonun üzerinde Ak Parti afişleri görüntülendi. ************************************************** * Bunlardan kapatma davasına delili olurmuymuş demeyin...biliyorsunuz kapatma davası delilleri google'den bile toplanıyor...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-04-2009, 20:03 | #2 |
Bundan sonra açılsa açılsa 'EKMEK DAVASI'açabilirler!
|
|
06-04-2009, 20:07 | #3 |
|
|
06-05-2009, 13:46 | #4 | |
Bügün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş'ın Ak Parti'nin ikinci bir kapatma davası ile karşılaşması hakkında ki yazısı 04.06.2009
Alıntı:
|
||
06-05-2009, 13:50 | #5 |
Amaçları kapatmak değil ki , ekonomi düzelmeye başladı diye sırf ekonomi zarar görsün diye açacaklar davayı.Yoksa kapatılmayacağını hep biliyorlar.
Bunlar 2001 krizini tekrar yaşatmaya çalışıyorlar bu davayla ve Akpartinin üzerine bırakıp bu krizi(medyasıyla) 2011 seçimlerinde rant elde edip başarı sağlamak istiyorlar hayalleri bu. Ama çok zor bir hayal biz olduğumuz müddetçe Akparti düşmez. |
|
06-05-2009, 14:01 | #6 |
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Ergenekonun düğmesi olmuş. Açarmı açar. Karşımıza çıkarsa şaşırmamamk lazım.
|
|
06-05-2009, 14:29 | #7 |
İt Ürür Kervan Yürür...! Açısınlar o dosyaları durup büküp koltuklarının altına vermeyi biliriz yine...!
|
|
06-05-2009, 14:48 | #8 |
|
|
06-05-2009, 14:49 | #9 |
haşim başkanım bizi kurtarırda diğerleri ak partiyi kurtarırmı bilemem...
|
|
06-05-2009, 18:19 | #10 |
Bu kapatma davaları gerçekten bana ilginç gelir.Bana ilginç gelirde Akpartiye de her halde gerilimli geliyordur.Düşünebiliyormusunuz her gün kapatılma stresiyle baş başa yaşamak.Bütün gün boyunca camın önünde bekleyip de her geçen kişileri şüpheyle izleyip acaba beni kapatmaya mı geliyorlar endişesi yaşamak gibi .Akşam olunca yatmadan evvel Allah'a dua edip çok şükür bu günde beni kapatmadılar diye dua etmek.ve gece boyunca bir kaç kişinin kapıya dayanarak ,içerden ne için geldiniz diye sorulduğunda müsaitmisiniz acaba sizi kapatmaya gelmiştik de gibi soğuk ,soğuk terler dökerek ,kabus dolu rüyalar geçirmek gibi bir şey bu. Günlerce böyle stresler yaşamak pek bir sıkıntılı olur herhalde.
Allah yardım etsin. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|