![]() |
#1 |
![]() Ahmet Taşgetiren: Bu başka bir savaşın uzantısı
![]() Bugün Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, gazete ile yollarını ayırdığını duyurdu. Ahmet Taşgetiren, Bugün gazetesindeki köşesinde çok ses getirecek bir yazı kaleme almıştı. Cemaat'e ve Fethullah Gülen'e oldukça yakın olan Taşgetiren, yazısında, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili düşüncelerini dile getirmiş ve bu süreçte Cemaat'in de kaybedeceğini söyleyerek Cemaat'e yakın yazarlara bazı uyarılarda bulunmuştu. Bugün ile yollarını ayıran Taşgetiren, bugün kaleme aldığı son yazısında hem AK Parti'nin hem de Cemaat'in Türkiye'ye kazanımlarını hatırlattı ve ''Allah'tan hayırlısı'' dedi. İşte Ahmet Taşgetiren'in veda yazısı: "Bugün veda günü. Uzun yazmayacağım. Gelinen noktada, BUGÜN’de yazı hayatımın zorlaştığını ve böyle bir vedanın kaçınılmaz hale geldiğini düşünüyorum. Ben AK Parti’yi Türkiye’nin, son 60 küsur yıllık hayatının bir kazanımı olarak değerlendiriyorum. Aynı şekilde Hizmet Camiası dahil bütün hizmet yapılarının, Türkiye’nin iyilik yolunda ilerlemesinin önemli unsurlarından olduğuna inanıyorum. Son süreçte AK Parti Hükümeti ile Camia arasında yaşananların, iki yapıyı da yıpratmadan sonlanması için çaba sarf ettim. Ama son hadisenin de getirdiği kopuş önlenemedi. Türkiye hangi boyutta ve nereye uzanırsa uzansın yolsuzluklarla mücadele etmeli. Ama ben son operasyonu sadece bir yolsuzluk operasyonu olarak görmedim. Bu, başka bir savaşın uzantısı bana göre. Ve ben o noktada gazetemin genel yayın çizgisi ile çok farklı duruyorum. Sondan bir önceki yazım “Allah’tan hayırlısı” diyerek bitiyordu. Bugün de diyeceğim odur: Allah’tan hayırlısı. Rabbim niyeti hayır olanları korusun. Allah’a emanet olunuz." Kaynak En Son Haber 20.12.2013
![]() Konu Cihannur tarafından (08-11-2016 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu da mı komplo idi
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yolsuzluk operasyonunda sonuna kadar gidilsin. Bazı bakan oğulları yolsuzluk yapmışlarsa hak ettikleri cezalara çarptırılsınlar, eğer bazı bakanlar da yolsuzluklara karışmışlarsa onlar da AK Parti'den ihraç edilsinler ve onlar da hak ettikleri cezalara çarptırılsınlar. Hiç kimse milletimizi saf yerine koymasın! Yapılan operasyon temelde bir yolsuzluk operasyonu değil, tertemiz-ak AK Parti'ye kara çalma, AK Parti'yi iktidardan düşürüp onun yerine CHP-MHP faşizm koalisyonu kurdurma, daha sonra da o faşist koalisyonu Kürtçülere karşı saldırtarak Kürtçülere katliamlar yaparak Türkiye'yi iç savaşa götürme operasyonudur. Kürt sorunu, Kürtçüleri katliamlara uğratılarak çözüme ulaştırılamaz; faşistler boşuna uğraşıyorlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Pek bir fark göremiyorum arada.. Burada sizin söylediğiniz Başbakan söyleyemiyor mesela... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Biz, yolsuzluk operasyonunda suçlananların davaları boşa çıkarılsın diye uğraşmıyoruz; aksine, kim ne suç işlemişse bu operasyonda sonunda kadar gidilsin, eğer bazı bakan çocukları yolsuzluklara bulaşmışlarsa kanunen hak ettikleri cezalara çarptırılsınlar, hatta bazı bakanlar da yolsuzluklara bulaşmışsa o bakanlar görevden alınsınlar, AK Parti'den ihraç edilsinler ve bağımsız mahkemelerde yargılanarak hak ettikleri cezalara çarptırılsınlar diyoruz. Büyük resme dikkat edin. Yapmak istediğim şey, insanların dikkatini küçük resimden büyük resme çekmek. AK Parti iktidarında Allah'a şükürler olsun ki ekonomik gelişme sağlandı ve sağlanmaya devam ediyor. Türkiye' artık AK Parti iktidarının öncesinde 2002 yılının maddi olarak fakir ülkesi ve maddi olarak fakir milleti değil hamdolsun. AK Parti iktidarında şimdi 2013 yılında Türkiye maddi olarak orta gelirli bir ülke ve Türk Milleti de maddi olarak orta gelirli bir millettir ve önümüzdeki on yılda da ekonomik gelişim sürerse inşaallah, 2015'li 2020'li yıllarda ülkemiz maddi olarak zengin ülke, milletimiz de maddi olarak zengin millet olma durumuna gelecektir inşaallah. Zenginleşen Türkiye'de önümüzdeki yıllarda ülkemizin içerde neredeyse tek temel meselesi Kürt sorunu olarak devam edecektir. Kürt sorununun çözümü için iki farklı görüş var. Birinci görüş, demokratların görüşü olan ve doğru olan görüş, Kürt sorununu demokrasi için demokratikleşme ve müzakereler yoluyla çözüme ulaştıralım görüşüdür. İkinci görüş ise, faşistlerin görüşü olan ve yanlış olan görüş, Kürt sorununu Kürtçülere karşı katliamlar yaparak çözüme ulaştıralım görüşüdür. Faşistler, Ermenilere yaptıklarını Kürtçülere de yapmak ve Kürtçüleri katliamlara uğratmak istiyorlar. Türkiye'de CHP-MHP faşizm koalisyonu kurdurarak Kürtçülere karşı katliamlara girişip Türkiye'yi kanlı bir iç savaşa sürüklemek vatana ve millete ihanet olacaktır. Konu Cihannur tarafından (12-20-2013 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Tayyip erdoğan'da bakanları mı yedirmem diyor ![]() Sonuç ne burada ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Recep Tayyip Erdoğan; yolsuzluğu kendi öz babası yapsa, kendi öz evladı yapsa gözünün yaşına bakmaz. Eğer AK Partili bazı bakanların yolsuzluğa bulaştıkları tespit edilirse, Erdoğan, onların gözünün yaşına bakmaz ve o kişilerin AK Parti'den ihraç edilmelerini sağlar ve o kişilerin hak ettikleri cezaları almaları için çalışır inşaallah. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti'ye karşı, çok kirli operasyon, kirli bir operasyon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|