AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 03-13-2011, 15:57   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Ak partiyi değil...Arnavutköy Belediyesini Göreve çağırıyorum..
Bu ak parti belediyelerinn arabalarını partk ettikleri yer..Gayet güzel...Asfalt girmiş..Alt yapı sağlam...Ama bundan yaklaşık 100 metre sonrası pislik içinde

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 212KB.

bu

Bu pislikğin kokusundan yürünmüyor bile....Çocukların oynarken resimleri vardı ama deşifre olmasınlar diye paylaşmadım..

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 316KB.

bu güya yol....ortalık güllük gülistanlık ama o havadan eser yok

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 263KB.

Bu camii önü...Camii gayet güzel...önün çok müthiş park yapılmış...ama etrafı sefalet içinde...
camiiye gelen cemaat acaba kıyafetimiz abdestsiz oldumu şüphesinde

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 278KB.

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 395KB.

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 384KB.

buralarda iken fetyzayı aradım oralarda taş yok diye tutturdu...

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 362KB.

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 394KB.

bu pislikte kim yaşamayı kabul eder yada çocuğunu yaşatmak ister...Ama ordakiler o kadar şikayet etmelerine rağman bir yol işlerine bakan yok...
okula giden çocukların kıyafetleri pislik içene giriyor...öğretmen kılık kıyafet temizliğine 1 veriyor...

sorarım size bu 1 çocuğamı yoksa belediyeyemi??

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 250KB.

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 258KB.

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 292KB.

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 800x600 ve 346KB.

11 yıldır syaset geçmişi ve AR-GE başkanı neşe'ye ricam odurki bu pisliği araştırmaları...madem siyaset adamısınız kendinizi siyasetle tanıtıyorsunuz.bunu en yakın zamanda halledin...

Bu resimlerin upload'ı konusunda
bana yardımcı olan OTTOMAN kardeşime çok teşekkür ediyorum...Hoş Kardeşin amacımın bu olduğundan haberi yoktu..Ama sonuçta bana samimi olarak çok büyük bir iyilik yaptı...

Konu Beritan tarafından (03-13-2011 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir..
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-13-2011, 16:04   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
rezalet arkadaş bu nedir ya...

Alt 03-13-2011, 16:06   #3
Kullanıcı Adı
Beritan
kesinlikle...millet camlarını bile açamıyor bu kokulardan...
çocuklar zaten bitmiş...
aileler şikayet etmelerine rağmen hiçbir sonuç alamıyorlar....yıllardır bu pisliğin içindeler.
Alt 03-13-2011, 16:11   #4
Kullanıcı Adı
Gönülden
İkide bir ekleyemediğin resimler bunlar mıydı
Neşe gelince görecektir AR-GE başkanımız
Arnavutköy yerleşim olarak tam şehirleşmemiş sanırım bu şekilde boş arazilerin mahalle aralarında çokça yer aldığı zor bir semt bildiğim kadarıyla...ama en azından o yollara bir asfalt dökülebilir ordaki insanlar haklı tabi...su,çöp ve çamur hayatı zorlaştıran etkenlerden....
Neyse soruları Neşe cevaplayacaktır

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-13-2011, 16:18   #5
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İkide bir ekleyemediğin resimler bunlar mıydı
Neşe gelince görecektir AR-GE başkanımız
Arnavutköy yerleşim olarak tam şehirleşmemiş sanırım bu şekilde boş arazilerin mahalle aralarında çokça yer aldığı zor bir semt bildiğim kadarıyla...ama en azından o yollara bir asfalt dökülebilir ordaki insanlar haklı tabi...su,çöp ve çamur hayatı zorlaştıran etkenlerden....
Neyse soruları Neşe cevaplayacaktır

1 burası mahalle arası değil..ilk resme100 metre uzaklıkta
2:jandarma karakolunun orası.ve merkeze çok yakın.
3:bu resmen çöplük kendimi düşünüyorum....1 kereliğine gittim baştan sona mahvalduk...
4:bunun muhattabı sadece neşe değil...Ak parti belediyeciliğidir...
5:sorum size burası mahalle arası diye bunların oyu alınmadımı...ve arnavutköy çok kalkınmış gözüküyor...ak parti teşkilatının önünün taksimden farkı yok...
6:benim oyumu alana kadar kendini yırtan aldıktan sonra beni tınlamayan bir anlayış ne kadar doğru?
Alt 03-13-2011, 16:22   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
istanbulda hava nasıl...

Alt 03-13-2011, 16:23   #7
Kullanıcı Adı
Beritan
resimleri güneşten çekemiyordum....
Alt 03-13-2011, 16:28   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
hadi ya
gayrı durmam burada bu hafta istanbula gelmek şart o zaman

Alt 03-13-2011, 16:34   #9
Kullanıcı Adı
Beritan
bana bak akıncı konumu hava durumuna çevirme
Alt 03-13-2011, 16:37   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
bi kaç gündür mü hava güzel yoksa bugün mü sadece

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)