![]() |
#1 |
![]() SEVGİLİ ARKADAŞLAR SEÇİMDE KARARSIZLARI BUNLAR GENELDE EN SONKARAR VEREN KİŞİLERDİR KİM GüçLÜ İSE ONUN YANINDA OLURLAR BİZDE ONLARI VE BAZI KESİMLERİ AK PARTİ YANINA CeKe BİLMEMİZ İÇİN ÖNCELİKLE HER AK PARTİLİNİNİ YAPMASINI İSTEDİGİM ŞEY EVLERİNİZE BİR AK PARTİ PENCERESİni ACINIZ . NASILMI OLACAK DERSENİZ bir CADEYE BAKAN BİR PENCERENİZE AK PARTİ BAYRAGI VE ŞANLI TÜRK BAYRAGINI ASARAK BAŞALMALIYIZ BU İŞE NEDERSİNİZ HADE KOLAY GELSİN .ŞİMDİDEN
YAŞAR ALTINYÜZÜK
![]() Konu yaşaraltınyüzük tarafından (03-16-2009 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Konu mücahit_2121 tarafından (03-17-2009 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Fikre gelince, benim odamda zaten her daim duran şanlı bir bayrağımız var, bunun yanına bir de Ak Parti bayrağı asabilirim ama odam öyle işlek bir caddeye bakmıyor ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
senden bu hareketi beklemezdim kardeşim...sence bu tür hareketler doğruysa buyur devam et...ama yanlış yaptığını farkettiysen bence bi özür borçlusun herkese... konuya gelince...inşAllah bende uymaya çalışıcam kardeşim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
SADECE ŞAKA YAPTIM HAKKINIZI HELAL EDİN ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ben helal etmiyorum.. !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben ankara keçiörendeyim bilboardlardaki MELİH GÖKÇEK TAYİP ERDOĞAN MUSTAFA AK 3LÜ RESMİ KOSAKOCAMAN ASILI GÖRENLER ÇATLIYOR...... küçük bayraklarda pencerelere asılı zaten abimle ben durmuyoruz bize durmak yakışmazzzzzz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|