![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar internette gördüğüm bir sitede internet üzerinden tv yapıldığını gördüm.kendimde bir kanal oluşturdum..
AK TV www.aktv.blogcu.com Şimdilik Test Yayında...Çok Yakında Tüm Videoları Orada Yayınlayacağım... İçerisindeki videolar youtube'dan alındığı için biraz donma yapabilir.bir süre sonra oda geçiyor.yükleme bittikten sonra karıncalı ekranda gidicektir.ondan sonra herşey gelir zaten.en fazla 5 dk içerisinde açılır.o kadar bile sürmez aslında... saygılar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() açılmıyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() acaba kimsede çalışmıyordamı ilgi yok anlayamadım ben...yani emek verdik yaptık.ben kendi bilgisayarım haricinde başka bilgisayarlardada girdim çok güzel çalışıyordu.
www.aktv.blogcu.com bekleriz yani..test yayındayız şimdilik.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hım hayırlı olsun
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ak tvnin yayına girmesini memnuyetle karşılıyorum
teşekkürler emeği geçen herkese |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
ak tv'yi ben tek başıma yaptım kimse yok başka ![]() AK TV'DE ÇALIŞMAK İSTERMİSİN? __________________AKTV.BLOGCU.COM YANİ AKTV - AK KANAL - AKanal 'a Video Ekleyecek,Alt Yazılara Son Dakika Veya Başka Bir Gelişme Yazacak , Tv Sorunlarını Düzenleyecek ARANIYOR... Tek Yapacağın Şey Bilgisayarındaki AKP Videolarını TV'Ye Eklemek.Bundan Kolay Ne Var... İlgilenecek Kişinin Günde En Az 5 Saat Online Olması Şarttır... BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() reklam olmuyormu bu yahu ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() inşallah uyduda da görmek isteriz bu kanalı, nasıl halk tv varsa k partininde olması şart
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|