10-02-2010, 18:20 | #1 |
Akaydın'ın 'türban fırçası' sevinci!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü sorununu çözme açıklamalarına “CHP geçmişini yalanlamadan nasıl çözecek” diyen İstanbul Milletvekili Nur Serter'e partili Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın destek verdi.
Habertürk TV'ye çıkan Akaydın, star gazetesinde Serter'in röportajını okuduktan sonra sabah saat 08.00'de Serter'i arayarak tebrik ettiğini söyledi. Serter ise star'da yer alan röportajından sonra CHP tabanından çok sayıda tebrik aldığı söyledi. Serter şöyle dedi: “Bu tebrikler çok doğal. Çünkü CHP'li bir çok milletvekilinin, CHP tabanının görüşü zaten bu yönde. Tabanın ve Genel Başkan'nın düşünceleri kamuoyu tarafından birbirinden farklıymış gibi görünüyor olabilir. Ama bu CHP'de bir bölünme olduğu anlamına asla gelmez. Biz 2008'de başörtüsü meselesini Anayasa Mahkemesi'ne götüren bir partiyiz ve o zamandan beri herkes yerli yerinde duruyor.” Star
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-02-2010, 18:23 | #2 |
hep aynı şeyler. böyle haberlerle karşılacağımız kesindi. teşekkürler..
|
|
10-02-2010, 18:24 | #3 |
Bende tebrik ediyorum...
serteride akaydınıda... takiye yapmadan gerçekleri ortaya koydukları için... chp zihniyeti böyle pis bir zihniyettir işte... geçmişlerinde bira,rakı vardır ama başörtüsü yoktur... mescit takibini bizzat yaparlar ama savaronada fuhuş yapılınca devleti suçlarlar... izansızlardır... |
|
10-02-2010, 18:28 | #4 |
Onların ben izanına...
Suratına... Kalplerine... Sayıcam şimdi olmucak... Ama tebrik ediyorum yinede... Dalavere yapmıyorlar... Niyetlerini belli ediyorlar... Secaat arz ederken sirkat belli etmiyorlar... Direk sirkatlerini söylüyorlar... |
|
10-02-2010, 19:06 | #5 |
Bu zihniyet çağdaşlığı başörüsüyle bağdaştıran sığ bir zihniyet..
Bir tarfatan elin adamlarına bira festivali düzenleyip medeniyetini tescilliyenlerin kendi evlatlarına eğitim hakkını bile çok gören çağdaş yobazlar... Yıllarca fikir ve düşünceleri neyse açık açık dile getirmişler...bunlarda çamurda yürüyüp izimiz yok diyecek değiller ya adama dönde arkana bak derler..en azından Kılıçtaroğlu gibi söz oyunu yapmamışlar... |
|
10-03-2010, 14:43 | #6 |
dün akşam haberlerinde, türban türban diye ısrar ediyordu kılıçdaroglu. şimdi yine türban başörtüsü polemiği doğuyor. çok tuhaflar ben artık anlam veremiyorum.
|
|
10-03-2010, 15:14 | #7 |
bunlara anlam vermek mümkün değil..bunlar sabah başka akşam başka konuşurlar..zihniyetleri bellidir değişmez de..şimdi bunlara da bir emir gelir sözlerinden dönerler..
Konu M.Atilla tarafından (10-03-2010 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
10-03-2010, 15:32 | #8 |
Barolar birliği başkanı iken göstermiş olduğu ırkçı ve faşist düşüncelerini,ne yazık ki tarafsız olması gereken bir koltukta iken bile hala gösteriyor!Antalya belediyesinin dingonun ahırına çevirdiği yetmiyormuş gibi,boyunu aşan meselelerede girmeyi ihmal etmiyor!Kafayı bira ve içki içerek bozan bu adamın milletin temsilcisi olması ne kadar acı verici...
|
|
10-03-2010, 17:32 | #9 |
Anayasa Mahkemesi'ne götüren bir partiyiz ve o zamandan beri herkes yerli yerinde duruyor.”
Tescilli konuşuyorlar. Karakterlerine çok sadıklar bakmayın Genel başkanlarının sözlerine bunlar siysetin cilvesi ya.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|