![]() |
#1 |
![]() Bugün saat 16.29'da merkez üssü Akdeniz olan Antalya ve Muğla çevresinde de hissedilen 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi
16.45'te ise artçı sarsıntı meydana geldi. Depremin, Bodrum'a uzaklığının yaklaşık 170 kilometre olduğu öğrenildi. Yerin 12.1 kilometre derinliğinde meydana gelen şiddetli deprem Antalya, Muğla illeriyle Burdur ve Isparta’da da hissedildi. Marmaris ve Fethiye gibi turizm beldelerinde deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Deprem ilk belirlemelere göre Türkiye’de can ve mal kaybına neden olmadı Ayrıntılar Geliyor.. Kaynak: Dha
![]() Konu depare tarafından (04-01-2011 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben hissetmedim.(Antalya merkez) Umarım bir zarar vermemiştir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bir günde hayırlı bi konu aç ya
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Depremi hisseden hayvan hangisi ondan almayı düşünüyorum :S
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Karınca diye duymuştum bir ara.
Depremden tırsıyorum aşırı şekilde :S |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Ben Denizli'de doğup büyüdüm. Orada köylüler horozun depremi önceden hissettiğini söylüyordu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Köpek alamam yaw bahçe yok zaten,uğraşamam da.
Kuş aldım ama onlarda kafası estikçe bağırıyorlar zaten. Horoz aslında düşünmüyor değilim,terasımız var ama bakalım. Olmadı chpli birini alırım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Aslında gerek yok depremler artık önceden tahmin ediliyor bu deprem 5-6 gün önceden tahmin edildi Kadir abinizi takip edin önlem alın
![]() Aynı bölge de ve Ege'de 6.0-7.0 arası bir deprem işareti daha varmış Antalya,Muğla,İzmir tarafın da oturanlar tedbirli olsun bak bu adam tutturuyor benden söylemesi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|