AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bilmeceler & Bulmacalar & Fıkralar Bilmeceler, Bulmacalar ve Fıkralar burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 10-27-2007, 14:10   #1
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart Akıl dolu bir soru....
arkadaşlar aşağıdaki soruyu çinde büyük fabrikalar işe eleman alırken adaylara soruyormuş.... hadi bakalım:

Yağmurlu bir gecede sadece iki kişilik arabanızda gidiyorsunuz...bir kişilik boş yer var yani... bir durağın önünden geçiyorsunuz.durakta üç kişi var...bunlardan biri zamanında hayatınızı kurtaran birisi,diğeri acilen hastaneye gitmesi gereken bir hasta, diğeride hayatınız boyunca karşılaşmak istediğiniz kız veya erkek.. bu durumda ne yaparsınız?

sorunun doğru cevabını bi kaç gün içinde açıklayacağım...

sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-27-2007, 14:18   #2
Kullanıcı Adı
bennur
Ben arabadan hayatım boyunca karşılaşmak istediğim kişinin yanına inerim.Arabayı hayatımı kurtarana devreder,acilen hastaneye gitmesi gerekenin hayatını kurtarmasını isterim :D :D
bennur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2007, 14:23   #3
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Valla ben hayatımı kurtaran adama arabayı verir hastayı hastaneye götürmesini ister karşılaşmak istediğim kişiylede kalırım.
Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2007, 14:49   #4
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Aynı cevabı vermişiyiz ya ben nasıl okuduysam seninkini.Neyse ilk sen vermişin sağlık olsun.

Sonradan okumanın cezası. 8)
Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2007, 16:15   #5
Kullanıcı Adı
bennur
Alıntı:
Crln Nickli Üyeden Alıntı
Aynı cevabı vermişiyiz ya ben nasıl okuduysam seninkini.Neyse ilk sen vermişin sağlık olsun.

Sonradan okumanın cezası. 8)
Yok ben aklın yolu bir diye düşündüm
Alt 10-27-2007, 22:34   #6
Kullanıcı Adı
yasmin
Çok hoş bir soru ama ben olsam hastaneye yetişecek kişiyi alır giderim... Diğerleriyle nasıl olsa bir daha karşılaşırız Allah'ın izni ile.......
yasmin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-28-2007, 13:40   #7
Kullanıcı Adı
sadeceali
Alıntı:
bennur Nickli Üyeden Alıntı
Ben arabadan hayatım boyunca karşılaşmak istediğim kişinin yanına inerim.Arabayı hayatımı kurtarana devreder,acilen hastaneye gitmesi gerekenin hayatını kurtarmasını isterim :D :D
Arkadaşlar bu bir vicdan sorusu olduğu için tek bir cevabı yok...Ama çinli iş adamları doğru cevap olarak bu cevabı kabul etmişler...Tebrik ederim...Tabi diğer cevaplar da doğru sayılabilir... Fikirlerinizi belirtmeye devam.
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-28-2007, 14:19   #8
Kullanıcı Adı
bennur
Alıntı:
sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bennur Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu bir vicdan sorusu olduğu için tek bir cevbı yok... ama çinli iş adamları doğruy cevap olarak bu cevabı kabul etmişler...tebrik ederim.. tabi diğer cevaplarda doğru sayılabilir... fikirlerinizi belirtmeye devam
Çekiklerin işlerine başvursam alınacaktım demek ki
Alt 10-28-2007, 14:50   #9
Kullanıcı Adı
waycar
ben öncelikle hastayı alır,hastaneye yetiştiririm.
Çünkü bir insanı yaşatmak bütün insanlığı yaşatmak gibidir mantığıyla..
diğer kişiler de anlayış gösterir zaten,belli bir yer tayin edip en kısa zamanda onlarla irtibata geçerim.
waycar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-28-2007, 15:36   #10
Kullanıcı Adı
toprak44
benim hayatımı kurtaran kişi başka insanın ölmesine razı olmaz ve hastayı götürmemi ister eğer benim hayatımda karşılaşmak istediğim kişi başkasının hayatına saten saygı duymalı ve ben gelene kadar orda beni bekleme nezaketini gösteren biri olmalı saten ben hastayı hastaneye götüür gelirdimhemen ..
toprak44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)