![]() |
#1 |
![]() ![]() Akit Gazetesinin "Fem Dersaneleri öğrencilerini zorla Zaman Gazetesine abone yapıyor" iftirasına Fem Dersanelerinden cevap geldi ve Akit Gazetesi bu cevabı yayınlamak zorunda kaldı... Gazete aboneliği zorla olmuyor ama iftiraya cevabı böyle zorlada olsa yayınlamak zorunda kalıyor kardeşimiz Akit.... "Medenilere galebe ikna ile olacaktir" diyor Bediuzzaman hazretleri,21 nci yüzyılda kim kimi zorla gazetesine abone yapabilir kendi aklıyla kabul etmedikten sonra,bu kadar basit ve yavan akıllı olmamalı Müslüman değerli Akitçi kardeşlerimiz. Biraz oturun ders çalışın hemencecik,Hakk adına konuşmak nasıl olur,yağcılık yapmaya gerek kalmadan ihlasli,samimi Müslüman nasıl olunur diye.. FEM Dersanelerinin açıklaması Yeni Akit Gazetesinin 5.12.2013 tarihli sayısının manşet haberinde “İŞTE RANTIN BELGESI" başlığı ile müvekkilim eğitim kurumunu hedef alan bir habere yer verilmiştir. Haber içeriğinde FEM DERSANESİNDE eğitim gören öğrencilerin Deneme Sınavlarına girebilmesi için Zaman Gazetesine Abone olunması şartı konulduğu ifade edilmiş,sözde belge diye de ne şekilde hazırlandığı belli olmayan bir bilgisayar çıktısının fotoğrafı yayınlanmıştır. FEM DERSANESI üniversite hazırlık kurslarına kayıt yaptıran öğrencilerine toplamda asgari 589 saat ders vermektedir. Yine öğrencilerin ihtiyacı kadar etüt imkanları da sağlanmaktadır. Buna ilaveten eğitim gören tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak konu anlattımlı ve 12.000 soru ihtiva eden FEMSET diye tabir edilen soru setini,herbir sayısı 120 sayfadan müteşekkil konu anlatımlı ve 4500 soru va eden FEMDERGİ isimli süreli yayını,1684 sayfadan müteşekkil ve 1800 soru ihtiva eden konu anlatımlı ve çözümlü Yarıyıl Soru Bankası Seti herhangi bir ek ücrete tabi olmadan tüm öğrencilere verilmektedir. Yine kayıt olan tüm öğrencilerimize bedelsiz olarak kayıt esnasında 15 ayrı kitaptan oluşan 16.500 soru ihtiva eden ve 8752 sayfadan müteşekkil kitap Seti de verilmektedir. Toplamda yıl içerisinde öğrencilerimize asgari 34.800 soruyu ihtiva eden 8752 sayfalık kitap ve dergi şeklinde doküman ısrarla belirtiğimiz üzere dersane ücretine herhangi bir ek ücret almadan tüm öğrencilere verilmektedir. Ayrıca tüm derslerde yukarıda zikrettigimiz dokünanların haricinde Konu Anlatım Testleri,Kavrama Testleri,Uygulama Testi ve Başarı Ölçme Testleri adı altında asgari 12.600 sorudan oluşan yüzlerce test verilmektedir. Bunlara ilaveten FEM DERSANESINDE eğitim gören üniversite hazırlık öğrencilerine 1120 sorudan müteşekkil 7 adet YGS deneme sınavı,2258 sorudan müteşekkil 7 adet LYS deneme sınavı,1920 sorudan müteşekkil 4 adet GDS (Genel Deneme Sınavı) 1 adet 75 sorudan mükşekkil yarıyıl deneme sınavı da eğitim sistemimiz içerisinde herhangi bir ücret alınmaksızın yapılmaktadır. FEM DERSANESİNDE eğitim gören tüm üniversite hazırlık kursu öğrencilerimiz bu imkanlardan -hiçbir ayrıma tabi tutulmaksızın ve defeatle belirttiğimiz üzere ilave bir ücret alınmaksızın- faydalanmaktadır. Ancak öğrencilerimizin test başarılarının artırılması ve Türkiye genelinde ölçme yapılabilmesi için FEM DERSANESİNİN de içerisinde bulunduğu bir grup dersane ile Zaman Gazetesi arasında yapılan işbirliği çerçevesinde yaptığımız onlarca sınava ek olarak,tamamen öğrencinin kendi isteğine bağlı olarak katıldığı sınav yapılmaktadır. Bu sınavları Zaman Gazetesi organize etmekte olup,gazete bu sınavlara girme hakkı kazanalabilmesi için yıllık abone kampanyasına dahil olunmasını istemektedir. Kurumumuz kayıtlı tüm öğrencilerine yeteri kadar doküman vermekte ve sınav yapmaktadır. Ancak sınavlara daha iyi hazırlanmak isteyen öğrencilerimize de bu yönde bir hizmet sunmanın. bu vesile ile Zaman Gazetesi ile veya bir başka kurum ile işbirliği yapmanın ne sakıncası vardır. Kaldı ki bu durum sakı bir olayda değildir. Zaman Gazetesi müteaddit defalar bu kampanyanın duyurusunu yapmış defalarca gazetenin bir çok yerinde ilan verilmiştir. Keza eğitim kurumlarımızda da bu kampanyanın tanıtımı yapılmış,broşürleri asılmış ve dileyen öğrencilerin bu imkanlardan faydalanmaları teşvik edilmiştir. Bir çok dersanede farklı gazeteler ile bu tarz kampanyalar yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Bu kampanya Zaman Gazetesi tarafından tüm okurlarına defalarca duyurulmuş bir olay olup,kamuoyundan gizlenen saklanan bir durum değildir. Gazetenin organize ettigi ve Türkiye genelinde yapılan bu sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin gazetenin şartlarına uyması gerektiği izahtan varestedir. Bu hizmet gerek Zaman Gazetesinin ve gerekse müvekkilim FEM DERSANELERİ'nin eğitime verdiği önem ve desteğin en önemli göstergelerinden birisidir. Eğitime yapılan bu hizmetin vicdan sahibi herkes tarafından takdir edilmesi gerekirken,bu ekstra sınav organizasyonunu sanki gizli,kaçak,ayıp bir iş yapılıyor gibi lanse ederek dersanelerin itibarsızlaştırılması kampanyasına alet edilmek istenmesi en hafif tabirle hakkaniyete aykırıdır. Fırat Eğitim Merkezleri Tic. A.Ş. FEM DERSANELERI vek. Av. Fikri Yazıcı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|