AK Gençliğin Buluşma Noktası
Projelerimiz Tüm projelerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-11-2007, 01:59   #1
Kullanıcı Adı
eses
Standart akkardeş
şimdi arkadaşlar ben izlediğim bir dizi ürenize bu fikri biraz kopyala yapıştır şeklinde yaptım ama kardeşii seç şeklinde bir kampanya internete girdim biraz sıkıntılar var projede şimdi biz her ilde teşkilatları olan ve o teşkilatların prıl prıl gençleriyiz.ister filistinde ister bosnada ister lübnanda ister konyada ister eskişehirde bizde kardeşler bulalım kendimize ve onlarla mektuplaşalım,ufak sorunlaarına çare arayalım para olmasın çok fazla işin içinde farklı yönde bir çalışma yapalım ve sitemizin çok kaliteli arge bölümü var afişleri broşürleri hazırlasınlar gerekli izinleri alalım ve çalışmalara başlayalım bu konuda proje olur yada olmaz şöyle olursa daha iyi olur şu sıkıntıları var derseniz memnun olurum zira başka insanlar bu kardeşlerimizi kendi kötü emellerine alet etmektedirler. projeleri herkes biliyor isimlerini zkretmeyecem ama manevi değrlreden yoksun projeler hepsi biz akgenclik olarak bu boyutta bir çalışma yaparsak çok iyi olur diye düşünüyorum.
eskişehirden saygılar ve selamlar

eses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-12-2007, 19:47   #2
Kullanıcı Adı
mavera
Standart akkardeş
kardes bu tür organizelerde aktif bir arkadasa benziyorsun..benimle özelden irtibata gecer misin ;)..
düsünce güzel ama buradaki üyelerin cogunun ögrenci oldugunu ve onlarin maddi durumunuda göz önüne almaliyiz tabiki hersey maddiyat degil, manevi destekte cok önemli ama yinede bu noktayi gözardi etmeyelim.
Alt 12-13-2007, 13:33   #3
Kullanıcı Adı
eses
Standart akkardeş
mod kardeş ben bu konuyu açatım ama kapatıulmasını ve tamamen silinmsini istiyorum eger yapabiilirsen çok sevinirim.
Alt 12-13-2007, 13:37   #4
Kullanıcı Adı
mavera
Standart akkardeş
Alıntı:
eses Nickli Üyeden Alıntı
mod kardeş ben bu konuyu açatım ama kapatıulmasını ve tamamen silinmsini istiyorum eger yapabiilirsen çok sevinirim.
neden diye sorabilir miyim ak kardesim ;)
Alt 12-13-2007, 21:02   #5
Kullanıcı Adı
eses
Standart akkardeş
nedeni uzun mesele
mod sizseniz ve konuyu kapatırsanız sevinirim.
Alt 12-13-2007, 22:40   #6
Kullanıcı Adı
eses
Standart akkardeş
arkadaşlar sınav haftası bu hafta benim bu yüzden biraz fazla alınganlık gösterdim
en azından beni kaale alıp yorum yazan arkadaşlara bir saygısızlık oldu benimkisi
şimdi bu proje benim çok daha önce lerde aklımda olan fakat bir televizyon dizisinde görünce hayata geçirmeye çalıştığım bir proje
eskişehirde bir dernek var ismini söylemeyeyim ben o derneğin başkanıyım biz orda gönüllü öğretmenlik yapıyoruz orta okul ve lise öğrenncilerine ve bu arkadaşların ortak özelliği maddi durumlarının yetersiz olması o kadar farklı bir duygu ki anlatamam.bizim için bir önemi olmayan bir çikolata bir kitap hediye etmek o çocukların yüreklerinde çok farklı anlamlar kazanıyor.
şimdi bu forumda arge bölümü var onlara saygısızlık etmek istemem o yüzden onlar uygun görürse proje üzerine daha ayrıntılı görüşlerimi yazarım.fakat arkadaşlar istirham ediyorum bu ülke ne tür kavgalarla neler çekti bu forumda bir abdülhamid han ı bir şeriat kelimesini bir baş örtüsü ile ilgili bir konu tartışırken yüreğimiz sızlıyor değilmi
fakat işte bizim sahip çıkmadığımız maddi durumu kötü rkadaşlara kimler sahip çıkıyor elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün.ve onlar daha sonra hangi davalara sahip çıkıyor.bu işi yapan çok güzel cemaatler var

bizde akparti olarak büyük bir oluşumuz fakat inanınki yapacağımız bu tür projeler akpartiden de ne kadar mevki makam varsa da paradan da puldan da hepsinden daha önemli
bu proje için demiyorum elbette herkesin yaptıkları eyler vardır ama birlik olmak beraber birşeyler yapmak çok daha güzel ve ALLAH bereketini arttırıyor.
selamaetle
Alt 12-13-2007, 22:50   #7
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart akkardeş
teşekkürler.. böylesine güzel ve faydalı bir projede herdaim arkandayız... tekrar teşekkür ederim +1
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2007, 00:17   #8
Kullanıcı Adı
parabol
Standart akkardeş
duyarlı ınsan....bendende +1 ...bende arkandayım ;)
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2007, 23:19   #9
Kullanıcı Adı
eses
Standart akkardeş
ÇOK SAOLUN TEŞEKKÜR EDERİM ARGE UYGUN GÖRÜRSE İNŞ BİRŞEYLER YAPILMAYA BAŞLANIR.ARGEDEN YANIT BEKLİYORUZ
Alt 12-17-2007, 01:11   #10
Kullanıcı Adı
romakudüs
Standart akkardeş
bendende +1
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)