![]() |
#1 |
![]() AKP işgal kuvveti gibi
İzmir Barosu Başkanı Nevzat Erdemir İzmir Barosu Başkanı Nevzat Erdemir ise, yasanın Sevr Antlaşması’nı aşama aşama yürürlüğe koyan bir yasal düzenleme olduğunu belirterek, “Türkiye’nin silahsız işgalini öngören yasalar arka arkaya çıkarılıyor. Bunu yapan siyasi iktidar adeta işgal kuvveti gibi davranıyor” dedi. Erdemir, Yasanın devletin asli unsuru olan toprak bütünlüğünü ortadan kaldıran, Lozan ve Anayasa’ya aykırı ve gayrimeşru bir düzenleme olduğuna dikkat çekti. haber7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 11 Mart'ta üye olmuşsun. Provokasyon için uğraşıyorsun. Dün ve önceki günkü olaylarda da varsın yanılmıyorsam. Sorunun nedir arkadaşım. Derdin ne!?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben akp gençlik kollarımdanım sitede tek taraflı haberler çok bende demokrasi olsun diye bir çok siteden haberler koyarak siteyi zenginleştirmeye çalışıyorum.
Saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() YUMUŞAK BAŞLI İSEK UYSAL KOYUN DEĞİLİZ.
yetti bu yumuşak başlılık... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu konuyu koyan arkadasımı medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ancak baslık secimi hele de su zor günlerde içimi sızlattı.tüm arkadaslarımdan elestiri yaparken ve elestriye cevap verirken itidalli olmalarını istiyorum.simdiden anlayışınız için tesekkür ederim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |