![]() |
#1 |
![]() BAŞBAKANIMIZIN DAVOSTAKİ KAHRAMAN TAVRINDAN SONRA YAPILAN AÇIKLAMAYLA İSRAİLLE İLİŞKİERİMİZİ BOZULMAMASINA KARAR VERENLERE VE AÇIKLAMA YAPAN VEKİLİ PROTESTO EDİYORUM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Protestonuz şu görüntüsüyle tek yanlı gözükmektedir.Lütfen haberinizi kayda değer kaynaklarla destekleyip,anlaşılır bir biçimde sunmanızı rica ediyorum.Aksi taktirde konunuz silinecektir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Meseleleri bilmeden konuşuyorsunuz. Ben açıklamaısnı yapayım, siz yine protesto etmeye devam edin.
Bakın bu meselenin aslı şudur Davos olayının ardından The Washington Post Gazetesi'ne, "sözde" Türkiye adına yazı yazan Washington Enstitüsünün Türkiye uzmanı İsrail yanlısı masonik Soner Çağaptay olayı çarpıtmış ve Türkiye'nin Batı'dan koptuğu, Yahudi düşmanı olduğu vs olduğu gibi içindeki hasedi boşaltıcı bir karalama yazısı yazmıştı. TBMM Dışişleri Komisyonu Sözcüsü, AK Parti Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu ise o yazıyı düzeltmek için karşılık vermek anlamında bu yazıyı yazdı. Arkadaşlar siz ne yapıldığına bakın, bu kuru diplomatik sözler Abdülhamid Han taktikleridir. Bunlar ABD'yi oyalama politikalarıdır. Siz olaylara bakın... Ayrıca bu forum, forum müdavimleri içindir. Öyle kasıtlı haberlerin alıp koşulacağı bir mekan değildir. Biz, sizin amacınızı iyi biliyoruz, merakınız olmasın.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Sen ABD Yİ İSRAİLİ OYALA SESİMİZİ ÇIKARMAYIZ AMA ABD Yİ İSRAİLİ OYALARKEN KONYA DAKİ EĞİTİM ALANLARINI KAPATACAKSIN.ALDIĞIN ÖDÜLÜ GERİ VERECEKSİN.YA DA BUNLARI NEDEN YAPMADIĞINI MANTIKLI BİR ŞEKİLDE AÇIKLAYACAKSIN.BAŞBAKANA HER YÖNDEN DESTEK ÇIKARIM AMA BUNLARA BİR AÇIKLAMA YAPMASI LAZIM ARTIK |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |