![]() |
#1 |
![]() bu video bence izlenmeli.. izlettirilmeli.. hatta kamer genç'i başımıza vekil yapan insanlara izlettirilmeli özellikle..
http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=4467
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben bu Tunceli halkını hiç anlamıyorum, adam kaç dönemdir Tunceli'den milletvekili seçiliyor ne yararı dokundu acaba..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Meclis halkın aynasıdır demişler. Halkımızda böyle bir kesimin var olduğunu bilmek üzücü ve utanç verici.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() cehaletin böylesi ne diye mecliste yer bulur ki kendine.. ben bile daha çok şey biliyorum.. vekile bak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Namazda gözü yokki, ezanda kulagi olsun.. birde gösterdigi kaynaga bakar misiniz "soner yalcin..
insan sormadan edemiyor be mübarek adam soner yalcin kimdir din ulemasimidir, ilahiyat profesörümüdür.. hayir kendisi komplo teorileriyle kafayi bozmus bir fasist, uzun sakallari disinda dinlede bir alakasi olmayan bir zati muhterem! Konu Mavera tarafından (04-26-2010 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kesinlikle katılıyorum.. bozacının şahidi şıracı denilebilir
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu adam herhangi bir şekilde televizyona çıktığında artık kanalı değiştirir oldum, yerini ve safını iyicene sabitleştirdi artık. İnşaAllah bir daha ki seçimde bu adamı görmeyiz...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() her mahallenin bi delisi vardır...=))
kamerde meclisin deli işte... delidir ne yapsa yeridir...=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() abicim delidir diyoruz ama deliler bile bundan daha iyidir, bunu bir fikrayla anlatip artik kamerin adini koyalim..
adamin birisinin arabasinin tekeri timarhanenin önünde patlamis, adam tekeri tamir ederken tekerin vidalarini kanalizasyon deliginden asagi düsürmüs.. adam saatlerce bir care aramaya baslamis ne yapsa etse care bulamamis o sirada camdan bir delide bu adami izliyormus.. buna seslenmis "diger tekerleklerden birer vida cikar ve bu 3 vidayi diger tekere tak, bu seni bir sonraki tamirhaneye kadar atar".. adam dedigini yapmis ve "ya hemsehrim senin ne isin var timarhanede" demis.. delinin cevabi "biz buraya delilikten girdik, salakliktan degil!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|