12-10-2007, 20:09 | #1 |
Akp ve dine saldıran video (lütfen gerekli duyarlılığı gösteri)
http://sokak.anatolianrock.com/index...&video_id=2488
bu siteye üyeyim ve fazlasıyla rahatsız olduğum bir video .Bilmiyorum nasıl yaparsınız ama bir şekilde oraya yorum yazmanızı ve tepkinizi belirtmenizi istiyorum.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-10-2007, 20:29 | #2 |
Bence senin amacın bizi bu siteye üye yapmak... :-\ :-\ :-\
|
|
12-10-2007, 20:34 | #3 | |
Alıntı:
|
||
12-10-2007, 20:56 | #4 |
bu ne ya allah allah
|
|
12-11-2007, 00:24 | #5 | ||
Alıntı:
|
|||
12-11-2007, 11:22 | #6 |
http://www.youtube.com/watch?v=tGdsG4vcIBA
Yargısız infazlardan hiç hoşlanmam.Amacım sizi o siteye üye yapmak değil öyle bir amacım olsaydı ben Akp ve dini savunurken o siteden 3 kere uzaklaştırılmazdım.Size gelin orda siyaset bölümünde yazılanlara cevap verin demiyorum aslında en mantıklısı o çünkü burda zaten herkes aynı aşka gönül vermiş insanlar ve herkes aynı noktada birleşebiliyor ama orda sadece saldrıı var neyse gelmeyin biz arkadaşlarla gereken cevapları veriyoruz.Önceki verdiğim link amatör olan bir grubun demosuydu ve Akp üzerinden dine saldırıyorlardı.Arkadaşıma durumu anlattım burda bunu ifade edebileceiğimi söylemişti ama böyle itham edilmek çok kırıcı.Video verdiğim son linkte izlenebilir.Saygılar .. |
|
12-12-2007, 00:19 | #7 | |
Alıntı:
Duygu sömürüsü yapıyorsun.... |
||
12-12-2007, 00:31 | #8 | |
Alıntı:
Yada zamet olmazsa AkpForum diye bi kullanıcı aç onun şifresini ver. Böylece samimiyetinden de endişe duymayız ;) |
||
12-12-2007, 09:23 | #9 |
biz buna duygu sömürüsü değil Allah rızası için,hakkı korumak diyoruz eğer sen bütün bunlardan sonra hala duygu sömürüsü diyorsan verecek cevabım yoktur.Merak eden varsa kendi nick ve şifremi verebilirim..Bütün bunları da samimiyetimi anlamanız için değil sadece yaptığınız hatanın farkına varmanız için yapıyorum ...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|