|
![]() |
#1 |
![]() http://video.google.com/videoplay?do...YE+OY+VERENLER
Kusra bakmayın arkadaşlar Bu videoyu koymak istemezdim.O kadar kanıma dokunduki söylenenler,Sizlerle paylaşmak istedim.Doğru yerde paşlaştımmı bilmiyorum ama burasını uygun gördüm.Ben özgür irademle oyumu vermişim AKP den yana oyumu kullanmışım diye bu hakaretlere varan konuşmaları ne ben ne AK partiye oy verenler,gönül verenler bunları haketmemişlerdir.Bu insanlara yapılan saygısızlığın bir cezası olması gerekir.Ben başbakanım Tayyip ERDOĞAN ın daima yanında oldum.Olmayada devam edeceğim.İnşallah Gelecek bu kadroyla daha güzel ve ak olur.Bu kendini bılmez ............... hakaretten dava açılamazmı.Bunuda araştırabilirseniz sevinirim.Allah yar ve yardımcınız olsun. Konu daha önce eklendiyse Özür Dilerim. Saygılar.
![]() Konu Ateşdağlı tarafından (03-31-2009 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sonuç belli istemeselerde böcekde deseler yıne ak partı kazanıyor ama neden hazmedemıyolar bu mıllet anlamiş değil..:S
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Neden olcak kardeşim belli bir kesim demokrasi naraları atıyor ama henüz onlar demokrasinin ne olduğunu kavrayabilmiş değiller... Konu Üç mevsim tarafından (03-31-2009 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yaptığı hakaretlerle ne mal olduğu belli.çatlamıştır inşallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ya bir insan halkını nasıl bu kadar ezer... "Sen okumuşsun da nolmuş?" diyeceksin böylelerine. Kaos çığırtkanları bunlar, başka da birşey değil.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu işin gönül işi olduğunu anlayamayanlardan bir taneside Nihat Genç'tir..
Bu böcekler onu neresinden sokacağını iyi bilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Karadeniz Sahil Yolu hakkında söylediklerine bakar mısınız... Böyle bir kafa olabilir mi ya..
Samsun'dan Sarp sınır kapısına kadar olan yolun hemen hemen tamamı tek yoldu ya. Sen tek yolda hiç araba sürdün mü? Tek yol ne demek duble yol ne demek. Tek yolda 100 kaza olursa duble yolda 5 kaza olur. Böyle bir zihniyet olabilir mi ya.. Bu ne kafasızlık be ne aptallıktır ya. Samsun-Trabzon arası 3 saate indir, bu müthiş bir olaydır ya. O yolun başka yapılabileceği hiçbir yer yoktu. Tek çare sahilden gitmesi idi. Karadeniz Sahil yolunun olmaması demek bugün bizim 5-10 hatta 15 sene geri gitmemiz demek. Bu adamın hiçbir sorumluluğu yok oturmuş ordan keyfine göre sallıyor. Bu sefer haddi aşmaya başladı ama çok aleni bir şekilde hakaret ediyor. Bu böyle süremez. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Aynı şeyi Kazım Koyuncu'da söylerdi, ki kendisine hiç yakıştıramadığım bir şeydi bu. Neymiş işte eskiden çocuklar orada denizle bütünleşirmiş, Karadeniz'li olmayı daha iyi anlarmış, işte o sahillerde bir çok gelenek varmış, o yol yapılınca denizle aralarına set çekilmiş falan filan... Ya anlamıyorum nedir bu duygusallık? Ülkenin, şehrinin gelişmesi için bazı şeylerden de taviz ver, ne olacak? Çok güzel yerler oralar, belki de tüm Türkiye'de benim de en sevdiğim yerlerdir Doğu Karadeniz, ama o yolun yapılması da güzelliğine zarar vermedi... Bunlar icraatları eleştirmek için bahane arıyorlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yani, bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekebilir. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|