![]() |
#1 |
![]() Tarhan Erdem'e göre AKP, Kürt açılımında başarılı olursa oyu yüzde 50'yi geçer, CHP'nin de oyları gittikçe erir. ![]() Eski CHP yöneticisi, Tarhan Erdem'e göre Kürt açılımı başarılı olursa AKP'nin oyları tırmanacak, açılıma karşı çıkan CHP ise eriyecek. Açılım Siyasi Tabloyu Değiştirecek Kürt açılımı, Türkiye'de siyasi tabloyu tümüyle değiştirecek, çünkü siyasette taraflar yeniden belirlenecek. AKP demokrasi savunuculuğunu daha sağlam bir temelde yapacak; oy oranını yüzde 50'ye tırmandıracak. Demokrasi Derinleşince CHP Küçülecek Kürt açılımı, demokrasinin derinleşmesi demektir. Demokrasi derinleşirse bazı insanlar duruşlarını gözden geçirip CHP'den kopacaklar. taraf
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() inşallah alırız ama eğer kürt sorunu çözüm paketi tutmazsa işte o zaman yandık gibi. neden çünkü ülkedeki kriz ortamı işsizlik ekonomik sıkıntılar halkın belini iyice büktü. zaten başbakanımızda da bir bıkkınlık ve yorgunluk sezinliyorum. Yani ilk heyecan ne seçmende ne başbakanda kalmamış. halk da zaten yenilik ve değişiklik istiyor. çevremde bunu görebiliyoruym. en koyu ak parti seçmeni bile heyecansız. ve karamsar.
Önümüzdeki dönemde saadet mhp koalisyonu olur gibi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bnde kürk açılımı başarılı olursa yükseleceğini düşünüyorum ama olmazsa da çok düşüş olucağını sanmıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Doğru söze ne hacet.
Sp mhp koalisyonuna gelince rüyalarında bile göremezler ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bence AK Parti % 70 . Arkasından da % 3o ile DTP gelir. Diğer partiler ne olur bilemem.
Sevgili kardeşim niyetiniz de tekrar, kayma olursa ceza alacaksınız. Konu Yalçın KARACA tarafından (08-21-2009 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() CHP-MHP-PKK koalisyonuna imkan vermemek için halkımız en doğru ve sağlıklı
kararı alarak AKparti'yi anayasa'yı değiştirecek çoğunlukla iktidara getireceğini ümit ediyorum. Tahmini oylar; AKparti: %45 :410 milletvekili cehape: %21 mehape % 9 detepe: %5.4 sp :% 2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
MHP Yİ BOŞ VERİNDE SAADET PARTİSİ İYİ BİR PARTİ BEN ŞAHSEN AK PARTİ VE SAADET PARTİSİ DIŞINDAKİLERE SICAK BAKMIYORUM BENCE SAADET PARTİSİ DE MECLİSTE OLSUN MECLİS DIŞI OLMASI HATADIR BUNU AKLİ SELİM OLARAK DÜŞÜNELİM BENCE |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|