![]() |
#1 |
![]() selam arkadaşlar ben akparti forumuna üye olmamın sebebi :
gençliğin yeni sesi olan bu forumundaki arkadaşlarımı tanıyıp selamı yaymak görüşlerimizi açıklamak.AKPARTİyi desteklemek..BAŞBAKANIMIZI sevdiğimizi yakından hissettirmek...vb.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() akpartili olduğum için.paylaşım ve arkadaslık için.düşüncelerimi peiştirmek için.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() AK PARTİ için gönülden bağlı olduğum için..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ak paytiii şa şa şaa (yeğenimin ifadesiii)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Diğer partilere göre hiç yoktan iyi olduğu için,ak partili değilim ama yeri geldiğinde destekelrim
![]() Ak aprtili arkadaşımın (TÜRK_EVLADI) tavsiyesi üzerine üye oldum... Bu sayede ak partilileri dah iyi tanıcam ;) |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zaten forum siteleri konusunda merakım vardır... Akpartinin forum sitesi olduğunu öğrendiğim gibi üye oldum... Birikimlerimi kendi partimin forumunda paylaşmak kadar güzel bişi varmıdır...İyi paylaşımlar herkese...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() her ak partili benim gibi mi acaba diye fikirleri görüşleri takip etmek maksatlı üye oldum.. sonucu da gördüm benim gibilermiş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ben gençlik kollarına üye olup,siyasete erken atılmak istediğim için üye oldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() AK PARTİLİ OLDUGUM İÇİN AK PARTİYİ SEVDİĞİM İÇİN..VS VS
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Aslında forum sitelerine merakım yoktu. Bir çalışma için, Erdoğan - Gül - Arınç - Miting resimleri araken akpartiforuma rastladım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|