![]() |
#1 |
![]() Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatı 29 Mart seçimlerinde alınan sonuçlara itiraz etti.
Aldığımız bilgilere göre Ak Parti İlçe Teşkilatının yaptığı itirazı, Yüksek Seçim Kurulu kabul ederek oyların yeniden sayılmasına karar verecek. Acaba Ak Parti Yeniden Kazanabilir mi? Bakalım bu itiraz sonucu yeniden yapılacak olan sayım sonucu nasıl değiştirecek. Gelişmeleri sitemizden yansıtacağız. ..::kartalgazetesi:::.. hadi inşallah...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kazanamaz ak parti, ben size birşey söyleyeyim akp kartalda daha az oy alacak göreceksiniz.
Ben sandık görevlisiydim akpnin geçersiz sayılacak derecede oyuları vardı ben geçersiz sayılmasına itiraz ettim ve geçerli saydık sadece ben değil diğer sandık görevlileri ile konuştum hepsi aynı şeyi söyledik. arada 10 bine yakın bir fark var nasıl hata olur. iş olsun diye itiraz etmişler. 200-500 oy olsa neyse |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kartalda Arif Dağlar'ın yeniden aday seçilmemesine çok ciddi şekilde şaşırdım. Yılın Belediye Başkanı Ödülünü dahi almıştı. Ben Kartallıyım. Ortalama her 3 ayda bir gidiyorum kartala her 3 ayda bir bir gelişme bir değişme var. Çok ilginç. Üstelik Arif Dağlar'ın Başbakanımızla sıradan bir belediye başkanlığı ilişkisinden çok daha farklı dostlukları var.
Arif Dağların seçilmemesine duyduğum üzüntü Kartalı CHP'nin almasıyla çok daha farklı oldu... İnşallah yeni sayım hayırlara vesile olur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Gözleri var Görmezler Kulakları var Duymazlar.
Hizmetleri görmen için at gözlüğünü çıkarman gerekir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() NE KADAR DOĞRU!
Kartal Ak Parti Kartal Ak Parti adayı Bekir kılıç idi. Parti içinden gelmedi,adaylığına kadar ak partili değildi.geçmişte mhp bbp li idi. yani dışardan biri getirildi ve teşkilatın tepesine oturtuldu. adam da biraz uyanık çıktı ve bu fırsatı değerlendirim diyerek ak partili ne kadar kelle adam varsa hepsini diskalifiye etti. meclis listesi komediydi. Bu kadardamı olur Allah aşkına dedirtecek kadar dışardan adamlar ve teşkilat misyonuna uymayan adamlar getirtildi. amacı kartalda bütün teşkilatı mahalleler dahil kendi adamlarıyla işgal etmekti. bu adamların birde adı vardı '' kartal gönüllüleri ''. partiye gelince ilçe başkanı timurhan siyaseti sevmez ve bu parti adına kaygılar taşımayan bir adamdı. onun için ömenli olan onur incehasan ve resul kaya idi.onurun iki adamını meclise soktu. kendi akrabasını meclise soktu ve resul kayayı meclise soktu. birde bekirle kanka olmaya çalışarak hem siyasi hemde ticari geleceğini garanti altına almaya çalıştı. bekirin adaylığından kim sorumlu onu bilmiyorum ama timurhanın adaylığından arif dağlar ve hasan altuntaş sorumludur.bu ikisinin amacı timurhan vasıtası ile partiyi elde tutmaktı ama hesapları tutmadı tabi. timurhan arif daglara sırtını döndü.tüm bu yapılanlar partinin bütün dengelerini altüst etti. 4 mahalle başkanı istifa etti. mahallerin yarısı pasif siyaset yaptı. kimlikler hiç dikkate alınmadı. bu arada mehmet sekmenle arif dağlar çekişmeside gizliden gizliye partiyi bitiriyordu. arif dağların vatandaşla diyaloğuda sıfırdı. hüsamettin koçak mehmet sekmen siyasetinin temciliğini yaptı.mecliste chp ile birlikte ortak hareket eden ve grup karalarına uymayan hüsamettin taltif edildi il başkan yardımcısı oldu nerdeyse kartal belediye başkanı oluyordu. chp ile mecliste ortak hareket eden ve grup kararlarına uymayan hüseyin öztürk ve ekibi ise bekir kılıcın gözdesi oldu ve listeyi bekirle hüseyin yaptı.hüseyin ki danışma meclislerinde arif dağlara açıkca hakaretler eden biriydi.bu arad il ne yaptı , il kartalı zahiride öztürk orana ve arka planda hüsamettin koçaka emanet etti. hüsamettinin hesabı şahsiydi zaten. öztürk orana ise neden etkisiz kaldığı sorulmalı tabi.ve denmeliki bekir kılıçla samimiyeti artırmak için bu çaba neyin nesiydi.velhasıl yukarıda ismi geçenler bu işin sorumlularıdır. hem bu dünyada hem ahirette bu işin mutlak hesabı vardır inşallah. ALINTIDIR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bende şaşırdım paylaşmak istedim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Siz Kartal teşkilatındamısınız? Bu bilgiler nereden geliyor? Bende hayretle okudum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Evet bilgilerin kaynağı çok önemlidir .Kaynak gösterirmisin acaba ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|