11-26-2007, 19:23 | #1 |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
ARKADAŞLAR BEN 1 HAFTA KADAR OLUYOR AKP DİYARBAKIR GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ OLDUM.
AMA YETERİ KADAR BİLGİM YOK AKP VE GENÇLİK KOLLARI HAKKINDA BEN NE YAPABİLİRİM VEYA NE YAPMAM GEREK BANA AYRINTILI BİLGİ VERECEK BİRİ VARSA BİLGİSİNİ PAYLAŞIRSA MEMNUN OLURUM.. BEKLİYORUM AKP VE TÜRK MİLLETİ İÇİN YARDIMLARINIZI...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-26-2007, 19:24 | #2 |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
hosgeldin kardesim..
ne tarz bilgiler istedigini söyle bizde o dogrultuda sana yardimci olalim kardesim ;) |
|
11-26-2007, 19:34 | #3 |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
HER KONUDA SİZ YAZIN NELER YAPILABİLİR.
AKPARTİDE BULUNMANIN GAYESİ VE AMACI NE HEDEF NE? |
|
11-26-2007, 19:50 | #4 | |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
Alıntı:
ak parti su andaki konjöktürde Türkiye yi muassir medeniyet seviyesine getirmek icin elinden gelen bütün cabayi gösteriyor bizlerde bu toplumun bireyleri olarak bu cabayi gösteren partiye elimizden geldigi kadar destek veriyoruz.. hedeflere gelince..hedefler ak partiyle paralel..ülkemize en güzelini sunmak ;) yani uzun lafin kisasi hersey türkiye icin.. peki kardesim sen sanirim diyarbakirlisin sen neden ak partidesin? |
||
11-27-2007, 20:47 | #5 |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
BEN BİR AĞBİMİN SAYESİNDE...
YANİ DİYARBAKIR GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI SAYESİNDE ONDAN OLMAZSA HİÇ SİYASETLE UĞRAŞMAM DA AMA HAYIRLISI İNŞALLAH DEVAMI GELİR YAVAŞ YAVAŞ.. |
|
11-27-2007, 22:31 | #6 |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
aslında seni orada yönlendiriler...biraz zaman geçsin daha da alışırsın işleyişi anlarsın....hele ki senin de işin zor ...diyarbakır alınması gereken bir belediye var...çok çalışmak lazım çookk :D
|
|
11-28-2007, 00:50 | #7 |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
İNŞALLAH ALLAHIN İZNİ İLE BELEDİYELER DE ALINSA ÇOK İYİ OLUR...
|
|
12-04-2007, 15:23 | #8 |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
öncelikle lütfen akp diye yazmayın ve telaffuz etmemenizi rica ederim ak parti dir kısaltması ve okunuşu. ak parti ailesine hoşgeldin. ak parti nin sitesinden arge başkanlığının içeriğine girersen ak partinin önemle üzerinde durduğu siyasal kimliği , sosyal politikaları , ekonomi ve dış siyasete bakış açılarını okumanda fayda olur. şimdiye kadar duyduğun tüm açılımları bulabilirsin .
|
|
12-07-2007, 23:47 | #9 | |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
Alıntı:
|
||
12-07-2007, 23:53 | #10 |
AKPARTİDE NE YAPILMALI
ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ YEREL YÖNETİMLER OLMALI.İZMİR,DİYARBAKIR,TRABZON,ORDU,ESKİŞEHİR,ÇAN KAYA,ŞİŞLİ GİBİ ÖNEMLİ BELEDİYELERİN ALINMASI LAZIM BUNU İÇİN ÇALIŞMALARA BİRAZ HIZ VERMEK LAZIM.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|