AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-18-2008, 16:13   #1
Kullanıcı Adı
agra06
Standart akpartiyi çekemiyorlar
ben ne gençlik kollarındanım nede bi şekilde üye değilim akpartiye.tüm ailemin başı açık,içki içerim zaman zaman,ama akpartili olmam için kesinlikle engel eğil bunlar.akpartiliyim çünkü daha düna kadar sabahleyin 500 bine aldığım bi çikolatayı akşam 750 bine aldığım dönemleri biliyorum.akpartiliyim çünkü huzurluyum kendimi güven içinde hissediyorum her an memleketin hain pusulara gitmeyeceğini biliyorum.akpartiliyim çünkü inanıyorum daha iyisi yok.başortü meselesine gelincede herkes özgürdür istediğini yapmalıdır.ve artık yargıya güvenmiyorum sade bi vatandaş olarak düşüncelerim bunlar akpartili olana olmayanada saygılarımı sunarım ama biz sevenlerine haksızlık yapmayın ve en önemlisi ülkemizi birazcık düşünüyorsak akpartiye sahip çıkalım.

agra06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-18-2008, 17:10   #2
Kullanıcı Adı
gül_34
Hoşgeldin forumumuza arkadaşım sen ;)
düşüncelerine saygı duyulacak bir forumdasın buna inan
gül_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2008, 15:48   #3
Kullanıcı Adı
lazya
bunları okudum ve çok hak werdim sana.ak partiyi karalayanlar zamanında kendileride iktidar oldular ve yaptıklarını gördük we okuduk.insana çamur atmak çok kolayda temizlemek çok zor.türban olayı ise,ülkemiz laiklik diyor başka bişey demiyor.özğürlük eşitlik diyoruz ama insanlar bir baş örtüyü şeriat yaymak olarak dile getiriyorlar.ülke elden gitti diyorlar.insanın dini yaşaması kadar daha güzel ne olabilir ki
lazya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2008, 16:20   #4
Kullanıcı Adı
manifesto
Çekemiyorlar tek kelime
Kendi varlıklarına bir tehdit olarak görüyorlar

Erdoğan Abdülhamitten sonra Türk ulusunun başına geçmiş en kudretli direyetli vatansever ve milli önderdir
Onun durumu Kurtlarla Dans eden ULU HAKANI hatırlatıyor bana

O gün mason ve işbirlikçileri kazanmıştı malup olan Abdülhamit ve Osmanlı yani Millet idi

Ama artık reövanş onlardan alma zamanı

Bu kez malup olmayacağız
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2008, 16:28   #5
Kullanıcı Adı
Akıncı44
Alıntı:
lazya Nickli Üyeden Alıntı
bunları okudum ve çok hak werdim sana.ak partiyi karalayanlar zamanında kendileride iktidar oldular ve yaptıklarını gördük we okuduk.insana çamur atmak çok kolayda temizlemek çok zor.türban olayı ise,ülkemiz laiklik diyor başka bişey demiyor.özğürlük eşitlik diyoruz ama insanlar bir baş örtüyü şeriat yaymak olarak dile getiriyorlar.ülke elden gitti diyorlar.insanın dini yaşaması kadar daha güzel ne olabilir ki
Peki dinini rahat bır sekılde yasayabılıyormusun..?
Akıncı44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2008, 17:28   #6
Kullanıcı Adı
eddie
Alıntı:
agra06 Nickli Üyeden Alıntı
ben ne gençlik kollarındanım nede bi şekilde üye değilim akpartiye.tüm ailemin başı açık,içki içerim zaman zaman,ama akpartili olmam için kesinlikle engel eğil bunlar.akpartiliyim çünkü daha düna kadar sabahleyin 500 bine aldığım bi çikolatayı akşam 750 bine aldığım dönemleri biliyorum.akpartiliyim çünkü huzurluyum kendimi güven içinde hissediyorum her an memleketin hain pusulara gitmeyeceğini biliyorum.akpartiliyim çünkü inanıyorum daha iyisi yok.başortü meselesine gelincede herkes özgürdür istediğini yapmalıdır.ve artık yargıya güvenmiyorum sade bi vatandaş olarak düşüncelerim bunlar akpartili olana olmayanada saygılarımı sunarım ama biz sevenlerine haksızlık yapmayın ve en önemlisi ülkemizi birazcık düşünüyorsak akpartiye sahip çıkalım.
ilk mesajdan +
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2008, 17:36   #7
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Alıntı:
Akıncı44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
lazya Nickli Üyeden Alıntı
Peki dinini rahat bır sekılde yasayabılıyormusun..?
valla ben anlamış değilim sizi biri der laik değilsiniz biri der dini iyi yaşatmıyor.
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2008, 18:09   #8
Kullanıcı Adı
politikaci
akpartiyi çekemedikleri başarılarını kıskandıkları ortada
örneğin saatinden oğlunun gemisine kadar ilgilenen ve onu karalamak için herşeyi yapanların sayısı maalesef tüm akp li olmayanlar
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2008, 19:42   #9
Kullanıcı Adı
canyarim
Bütün yorumlara katılıyorum.Meyva veren ağaç taşlanır zaten.Bizde inadına ak parti diyoruz .Durmak yok yola devam.
canyarim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2008, 19:45   #10
Kullanıcı Adı
politikaci
istedikleri karalamayı yapsınlar biz bu partiden vazgeçmeyiz ve vazgeçmyeceğiz
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)