![]() |
#1 |
![]() AKP'den, şaraplı Sisi'li festival
16 Ekim 2008 12:57 AKP'nin düzenlediği festivalde, 28 Şubat'ın başrol oyuncusu Sisi ve yanından hiç ayrılmayan Nurseli İdiz vardı. AKP'li Başkan: "Bu ülkede yaşayan kadınlarımız, Cumhuriyet kadınıdır" Ankara’nın şarabı ile ünlü Kalecik ilçesinde, AKP’li belediyenin düzenlediği festival şaşırttı. Kalecik Belediye Başkanı AKP’li Orhan Benli’nin organize ettiği festivale, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan ‘’Sisi’’ lakaplı, Seyhan Soylu da davet edildi. Başkan Orhan Benli, festivalin sonunda da Sisi’ye teşekkür plaketi verdi. 4. Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali’ne katılan Sisi, festivale ‘’Gözaltı arkadaşı’’ Nurseli İdiz ile birlikte katıldı ve ikili hazırladıkları “Cumhuriyet Kadınları” isimli eseri de festival kapsamında sergiledi. CUMHURİYET KADINLARI AKP’li Belediye Başkanı Orhan Benli, festival konusunda Gazeteport’un sorularını yanıtladı ve ‘’Biz din, cinsiyet e ırk ayrımı yapmıyoruz. Ergenekon olayı ve gözaltı konusu henüz ortada yokken, bu festivalde ‘Cumhuriyet Kadınları’ projesinin sahnelenmesi için anlaşma yaptık. Festivale sanatçılarımız Doğuş ve Ege’yi davet ettik. Onların menajeri de Seyhan Soylu’ymuş’’ dedi ve şunları söyledi: ‘’Festival için bu sanatçılar için görüşülürken organizatör olan Bayan Sisi ve onunla ortak projesi olan Nurseli İdiz de, bu programa dahil edilmiş. Sisi ve Nurseli İdiz’in Ergenekon ile gözaltına alınmaları ardından bu durum şimdi başka yönlere çekilmek isteniyor. Gösteri sonrası teşekkür amacıyla, Sisi ve Nurseli İdiz hanım kısa süre yanımda oturdu. Ben işime bakıyorum. Kaldı ki bu ülkede yaşayanlar, Cumhuriyetin kadınları değil mi ? Biz misafirperveriz. Biz dünya vatandaşıyız. Etnik, siyasi ve din ayrımı yapmadan bu konuya baktık. 4 yıldır uluslararası boyutta gerçekleşen festivalin bu konu nedeniyle gölgelenmeye çalışılması son derece üzücü. Ayrıca biz sadece Sisi ve Nurseli İdiz’e değil. yerli ve yabancı çok sayıda konuğa da teşekkür plaketi verdik” 6 MİLYON ŞİŞE ŞARAP Kalecik’te doğan 45 yaşındaki Benli, evli ve 4 çocuk babası. Daha önce Kalecik’te mahalle muhtarlığı yapan Benli, AKP kurucu ilçe başkanı da oldu. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde AKP'den Kalecik Belediye Başkanı seçildi. Kalecik’te Türkiye'nin en önemli kırmızı şaraplık üzüm çeşitlerinden olan ‘’Kalecik Karası’’ adlı üzüm üretiliyor. Bu şarabın patent hakkı da Kalecik Belediyesinde bulunuyor. Aralarında Doluca, Kavaklıdere ve Sevilen gibi ünlü markaların da bulunduğu çok sayıda şarap firması, Kalecik Karası adıyla şarap üretiyor. Belediye Başkanı Orhan Benli, ilçelerinde 6 bin dönümde üzüm yetiştirildiğini belirterek üretim potansiyelinin de yıllık 6 milyon şişe olduğunu vurguladı. Benli, üretim alanını 30 bin dönüme çıkartacaklarını da kaydetti. (Gazeteport - Yavuz Alatan) Haber 5 http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=335543
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() haber5 in işi gücü böyle şeyleri yazmak. bir kez Allah aşkına 6 yıldır tek bir kez hükümetin yaptığı olumlu bir işi yazsınlar. gündem ne olursa olsun farketmez hep aynı haber. iyice sıkıyorsunuz milleti. gazeteyi okuyanlar günlük bunalıma giriyor.
aslında bu haber -eğer gerçekse- üzerinde durulması bir haber. hangi partiden olursa olsun dinimizin yasakladığı bir içecegi zıkkımlamak hoş değil. fakat haber haber5 ten çıkınca insan artık otomatiğe bağlanmış olarak takmıyor olayı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ilginç isimler....
gerçeği bilmeden hiç bir şekilde yorum yapmayacağım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sayin engima eger bu haberin dogruysa elbette haber yapacaktir buna ister olumlu olsun ister olumlu olsun heralde haber 5 dogan Medyasi ile karistirdin, eger hatirlarsan akp gencligi bir zamanlar yine böyle bir party düzenledi istersen bir arastir degisen bir sey oldumu ?, akp taraftarindan elestiri yerine savunma geldi
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yazıklar olsun tek kelimeyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() tek kelime ile yazıklar olsun o zaman
biz sisi ve nurseli ile aynı safta bulunmak çok kötü bir şey... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() gerçi ben onları kabul etmiyorum ama...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |