![]() |
#1 |
![]() Bizim forumumuz olursa böyle oluyormuş arkadaşlar ;
''Anti-Millet'' olarak nitelendirdiğim bir siteden aldım ... Başlıkları buydu ; AKP'NİN FORUMU OLURSA Kullanıcı Notu>>> Akmihrap Kimler çevrimiçi >>>Kalpgözü Eksi rep >>>Nush Artı rep >>>Taktir Kontrol Paneli >>>Meclis-i Müdahele Arkadaş listesi >>>Erenler Sofrası Abone Olunan Konular >>>Gönülden Pareler Chat Odası >>>Cemaat İle Sohbet Yeni Konu Gönder >>>Ya Bismillah Chat İkonları >>>Davut Yıldızı Ruh Hali >>>Ahval-ı Şerait Düzenle >>>>tasnif et estağfurullah Forum >>>>Meclis Admin>>>İmam Moderatör >>>>Hafız Üye >>>>Sofu Banlemek >>>>Tahrir-i Cemaat Administrator >>>>Ak gandalf Hızlı Cevap Gönder >>>>Hızır cevap Mesajları okunmuş say >>>>Mesajları okunup üflenmiş say Oyunlar Yarışmalar >>>>Bugün Allah için ne yaptın? Ayın Üyesi >>>>Mehdi Ban List >>>>Liste-i Kafirun Duyurular >>>>Alo fetva Başka bir yerde görüp sinirlenmektense kendi sitemizde görmenizi tercih ettim. Günlük hayattaki düşünceleri neyse sanalada onu geçirmişler. Her satırı için düşüncelerinizi yazabilirsiniz.Yayınlayanların sitesine gidipte reyting almalarındansa burada yorumlamanız daha uygun diye düşünüyorum. '' Bizlere değişmeyen bakış açıları ve karanlık zihniyetleri sebebiyle '' protesto ediyorum...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() protestoya bak... :-[
bende arkanızdayım : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ilginç ve komik bizi tanıyamadıkları için dertlerine yansınlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İstediğimiz gibi oluruz bu hiç kimseyi ilgilendirmez!!! >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ilginc, guya dalga gecmeye calisiyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sadece gülüyorum bu insanlara ve geçiyorum çünkü ciddiye alıncak kişiler değiller
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() niye kızıyorsunuzki... bence böle yapalım bizde :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() harbiden biz böyle değiştirelim bari :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() harbiden bu şekilde değiştirsekmi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kimler çevrimiçi >>>Kalpgözü
Chat Odası >>>Cemaat İle Sohbet Forum >>>>Meclis Aslında bunlar hiç de fena değilmiş. Arkadaşları hayal kabiliyetlerinden dolayı kutlamak lazım. :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|