|
![]() |
#1 |
![]() - 3 Dilek hakkın var delikanlı
- Bi ev bi araba bi de sınırsız dilek hakkı istiom - Eeöööee şeyy - Nooldu, fazla mı zekice geldi. - 3 Dilek hakkın var Delikanlı - Abiii acaip yakışıklı olmak istiom abiiii -Olum bunu yapmaya 3 dilek yetmez ki -hadi be abi -Allahın işine karışılmaz olum -Peki abi - Cin - efendim abi - abi sen benim yatakta yat bu akşam - abi rahatsızlık vermiyim - yok abi ya ne rahatsızlığı keyfine bak -3 Dilek hakkın var delikanlı -At Avrat Silah -Diyosun.. -3 dilek hakkın var -Bana şöyle yakışıklı, karizmatik, romantik, paralı, zeki, anlayışlı mükemmel bir erkek bulabilir misin ? -Hadi len öyle birisini bulsam ben evlenirim -Hönk pazarlama sorumlusu,muhasebe müd. ve personel müdürü yemeğe gidiyorlar lamba cini karşılarında -3 dilek hakkınız var ama 3 kiş olduğunuz için 1 dilek dileyebilirsiniz -pazarlama sor.hiçbir zaman dönmeyeceğim bir tatil -muhasebe müd.dönmemek üzere aya gitmek -personel müd.1 saat sonra hepsi iş başında olsun. - 3 Dilek hakkın var - Bütün dünyada barış olsun, ağaçlar yok olmasın - Kızım sen az önce güzellik yarışmasında da aynı şeyleri sölemedin mi - Eee evet - Ya hayret bişi ezberletip ezberletip salıyolar başıma - Bi de denizleri kirletmeyelim - De get lan çarpıcam şimdi. - 5 Dilek hakkın var - 3 diilmiydi abi o - Keyfim yerinde hadi iyisin bugün. -cin -buyur sahip -3 dilek hakkımı kullanmak istiyorum -tabi 1 dilek 10 ytl 2 dilek 20 ytl 3 dilek 30 ytl -hööö -bundan sonra böyle zaman değişti -hayırına yapsan olmazmı kimin parası kimin duası -az ilerde cin ali var belki o yapar hadi,dükkanın önünü kapatma. - cin -efendim abi - beni fenerli yap! - başka bişi istesen abi? - nedenmiş o? -fenerbahceli olunmaz doğulur da o yüzden şeyettim. - deme be kaçırdık yani - biraz abi. istersen rakip takımlı yapayım - de get! asabımı bozma!...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 3 Dilek hakkın var delikanlı
- Bi ev bi araba bi de sınırsız dilek hakkı istiom - Eeöööee şeyy - Nooldu, fazla mı zekice geldi. - 5 Dilek hakkın var - 3 diilmiydi abi o - Keyfim yerinde hadi iyisin bugün. çok iidi ya ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() -cin
-buyur sahip -3 dilek hakkımı kullanmak istiyorum -tabi 1 dilek 10 ytl 2 dilek 20 ytl 3 dilek 30 ytl -hööö -bundan sonra böyle zaman değişti -hayırına yapsan olmazmı kimin parası kimin duası -az ilerde cin ali var belki o yapar hadi,dükkanın önünü kapatma. eheheh çok güsel hepsi mesut ama buna daha çok güldüm yüreğine sağlık mesut hocam ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|