![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() Ergenekon operasyonu dolayısıyla İlhan Selçuk ve Doğu Perinçek ile birlikte aynı gece İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu da gözaltına alınmıştı. Sorgulama sonrası Emniyet'e imza atma şartıyla tahliye edilen Alemdaroğlu tahliyenin hemen sonrasında bu kez rahatsızlanarak hastaneye kaldrıldı. Alman Hastanesi'nde tedavi olduktan sonra taburcu edilen Alemdaroğlu gözaltında ve hastanede iken kendisine destek verenler için teşekkür ilanı yayınladı. Alemdaroğlu ilanında 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'den Cindoruk ve İsmet Sezgin ile birlikte Aydın Doğan, Tuncay Özkan gibi ilginç isimler de yer aldı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İlginç isimler değil aslında "İşbirlikçiler"
Yargılanma süreci devam ediyor. Bakalım aksi bir durum çıktığında teşekkür ettikleri ne yapıcak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Su tesekkür listesindekilerin bir taneside bu ülke icin hayirlisi birisi olmaz mi kardesim!..bana arkadasini söyle, sana kim oldugunu söyleyim misali ülkeyi sömüren bu sülüklerden yavas yavas kurtuluyoruz ;)
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kimi sağ görünümlü kiimi sol görünümlü,kimi gazeteci kimi öğretim görevlisi. AMa asıl amaçları tek.Memleketi sömürmek...!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Teşekkür ettiği şahıslara bakın hele .....
Hepsi ayı telden çaldığı için böyle samimi olmaları gayet doğal.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu adamı bi,ldim bileli nefret ediyorum aslında ben artık bütün solculardan nefret ediyorum çünkü kendi menfaatlerine herşeyi yapıyortrlar mhp lilere gelince takım tutat gibi parti tutuyorlar en iyisi hangisiyse oy ona verilir takım gibi peşinden koşulmaz ak partiden iyisi gelsin ona verelim ama gelmez Ak Partiden iyisi Oylarımız Ak Partiye
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|