AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 10-17-2011, 03:05   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Wink ''Alex, Hagi ile kıyaslanamaz''
Milli Takımın ve Türk futbolunun yıldız oyuncularından Arda Turan Medyaspor'a çok özel açıklamalarda bulundu.Galatasaray günlerini ve taraftarla arasında geçenleri anlatan Arda Turan, "Hagi mi Alex mi" sorusuna da "Tabii ki Hagi" dedi..

Bir zamanlar asgari ücret ile geçinen Arda Turan, şimdi Ronaldo, Messi gibi yıldızlarla aynı Arena'da...

Arda'nın Galatasaray hakkında söyledikleri, milli takıma bakış açışı ve daha bir çok şey bu röportajda...

http://spor.milliyet.com.tr/alex-hag...23/default.htm

Peki Hagi için neler söylersin?

Hagi çok büyük bir futbolcuydu. İyi de bir hoca ama hocalık olarak yıldızı barışmadı fazla Galatasaray’la ama çok iyi niyetli iyi bir profesyoneldi. Bizim hayallerimizi süsleyen Hagi’nin bizde farklı bir yeri olduğu için özel bir insan!

Peki kıyas yapsan Hagi mi Alex mi?

Tabii ki Hagi! Benim için Hagi Alex de inanılmaz bir futbolcu ama Alex Hagi’yle kıyaslanmaz diye düşünüyorum.

Türkiye Liginde en beğendiğin yerli ve yabancı oyuncular?

Selçuk İnan’ı çok beğeniyorum. Burak Yılmaz inanılmaz oynuyor, gerçekten inanılmaz. Emre Belezoğlu çok iyi bir futbolcu, Gökhan Gönül’ü çok beğenirim…

Yabancılardan?

Alex en iyisi… Simao’yu çok beğeniyorum. Bir de Belediyespor’un transfer ettiği Doka’yı çok beğendim.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-17-2011, 03:06   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Rumen futbolunun efsane ismi Giga Hagi'ye, DigiSport kanalında katıldığı ‘regele’ isimli spor programında, Türkiye’de kendisinin Alex ile kıyaslanması konusundaki düşünceleri soruldu.

‘Alex iyi bir oyuncu. F.Bahçe’ye çok zaferler getirdi. Ama sadece Türkiye’de. Ben Barcelona ve Real Madrid’de oynadım. Onun oynadığı en büyük takım F.Bahçe. Benimle kıyaslanması bile komik. Onu benimle kıyaslayanlar ikimizin de CV’sine bakmalı. Avrupa’da Alex’i kim tanır? Avrupa’da Hagi deyince tanımayan var mı? ’ dedi.

http://www.elmahaber.com/alex-kim-ki...or-73183h.html
Alt 10-17-2011, 03:12   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alt 10-17-2011, 03:14   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
sahsi fikrim alex, hagiden takimina daha faydali olmusdur.. oynadiklari maclar, attiklari goller, yaptiklari faydalar ortada ama ortada cok büyük bir fark var oda uefa kupasi malesef alex edirneden öteye yok ama türkiyede kirmadigi istatistik kalmadi..
sahsen alex gibi yabancilarin ülkemize gelmesi taraftariyim gercekten istikrarli, aile yasantisiyla örnek, sorun cikarmayan bir yabanci ama su türkceyi hala daha ögrenemedi oda ayri bir konu
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2011, 03:16   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
istatistik mini etek gibidir; çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2011, 03:17   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
türkçeyi iyi biliyormus mavera...
ama konusmuyormus...
sokakta insanlar çok çeviriyormus sonra...
Alt 10-17-2011, 03:18   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
ibrahim abinin evlenme yasi harbiden geciyor :D
Alt 10-17-2011, 03:19   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
türkçeyi iyi biliyormus mavera...
ama konusmuyormus...
sokakta insanlar çok çeviriyormus sonra...
evet twitterda cok iyi yazdigi söyleniyor ama mersinde bir moritz var idda ediyorum bu forumda cogu kisiden iyi türkce konusuyor :D..
alex gercekten cok kaliteli bir topcu ve insan insallah müslümanlikla sereflenir..
Alt 10-17-2011, 03:23   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ibrahim abinin evlenme yasi harbiden geciyor :D
Yarıldım yaw mini zini falan kırk yıl düşünsem yapamam öyle benzetme Bol bol kullanırım artık
Alt 10-17-2011, 03:29   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
o söz sir alex fergusona ait

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)