05-28-2008, 02:07 | #1 |
Ali Babacan: O teröristi salondan çıkarmazsanız konuşmam!
Brüksel'de skandal!
Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın Avrupa Parlamentosu'nda konuşma yapacağı Karma Parlamento Komisyonu (KPK) toplantısı öncesi mini bir PKK krizi yaşandı. Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Gülabi Dere'nin salonda bulunması Babacan'ın sert tepkisine sebep oldu. AP yetkilileri Türk tarafına Dere'nin 15 dakika kalıp çıkacağını iletmeleri ve buna tahammül edilmesini talep etmeleri üzerine, Babacan, "Dere salonda çıkmadıkça toplantıya girmem" diyerek cevap verdi. AP yetkililerinin yoğun görüşmelerinin ardından Dere salonu terketti. Dere'nin ayrılmasının ardından salona giren Babacan, konuşmasında "senin teröristin, benim teröristim olmaz. El Kaide ne ise PKK da odur" açıklamasını yaptı. ZAMAN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-28-2008, 02:11 | #2 |
Bu net tavır, teröre bakışın tezahürü ve hal dili ile dillendirilmesi niteliğinde olmuş ... PKK gerçeğinin vurgusu böyle bir ortamdaki açıklama ile de desteklenmiş.
Teşekkürler ... |
|
05-28-2008, 02:31 | #3 |
Babacan'ın yerinde ben olsam hiç konuşmadan geri dönerdim hainler resmen dalga geçiyorlar > |
|
05-28-2008, 02:34 | #4 |
İşte net bir tavır artık güçlü bir Türkiye var..
|
|
05-28-2008, 02:39 | #5 |
Helal olsun benim Dışişleri bakanım bu işte :D
|
|
05-31-2008, 18:45 | #6 |
Helal olsunda
Resmen pkk ya destek veren ona maddi yardım yapan apo nun ustunden cıkan pasaport bir ab ulkesine ait olan bir birlige girmek icin neden ısrar ediyoruz? Almayacaklarını bile bile.... :-X |
|
05-31-2008, 18:52 | #7 | |
Alıntı:
|
||
05-31-2008, 18:52 | #8 |
Birde kalkmış Partimizi kapatmaya çalışıyorlar (şaşkınlar) var mı bizden iyisi 8)
|
|
05-31-2008, 18:53 | #9 | ||
Alıntı:
|
|||
05-31-2008, 18:54 | #10 | |||
Alıntı:
|
||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|