![]() |
#1 |
![]() http://www.facebook.com/tummuslumanlarbuyrun
BEN KENDİ HESABIMI KAPATTIM.. TAMAMEN SİLDİM.. TAMAMEN SİLMEK İÇİN http://www.facebook.com/help/contact...delete_account Türklerin face'i olmalıdır... AYRICA ARKADŞALAR BÜTÜN ÖZEL HAYATIMIZ FACEBOOK'DA google'a isim soyisim yazınca bütün resimler çıkabiliyor sahtekalar olabiliyo.. Allaha ve peygambebere küfür eden facebook'u kullanmayalım...
![]() Konu Menderesay tarafından (11-11-2010 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu tür sayfaları açan alçakları kendi başlarına bırakın.
"Azabı gördükleri zaman Kimin yolunun sapık olduğunu bilecekler" Ama iş işten geçmiş olacak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Google'a Aç ve adını soyadını yaz bakalım özeline Resmine sahip çıkıyormu?
Senin Adınla Para Kazanıyorlar Vurdum Duymaz olma Özelini genel yapma.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Türkiyelilerin face'i olmalıdır... Facebook'un Sahibi Yahudi Bütün bilgilerimize fotoğraflarımız o alçkların bilgisayarlarına yüklenmektedir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() O olayı biliyorum
ancak tüm bilgilerimi gizli tutmuşum zira sadece Facebook yetkilileri biliyor ve görüyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ayrıca Ateist ve alçak insanlar her yerde var. Türk Face'yi açsan ne olur açmasan ne olur yine aynı sorunlar çıkacaktır. Yetkililer de ne kadar nöbet tutar belirsiz. Eğer sadece hesabımızı kapatarak sorunu halledebilseydik merak etme derhal kapatırdık. Zaten Facebook'a pek meraklı değilim o kadar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
ayrıca çok özel şeyler paylaştığımız da yok ne diye kalkıp dert yapalım ki bunu ![]() Sanki Cumhurbaşkanı'yız. Bunu dert edenler de tetbiri elden bırakmasın olur biter. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |