![]() |
#1 |
![]() ALLAHIN adını kullanarak milleti gruba toplayan ve kendilerini cübbeli ahmet hoca ve eroyin kaçakçısı ali kalkancının öğrencileri olarak gören kendilerini birden milliyetçi kesilip Fethullah hocama ve başbakanımıza iftira atanların geçmişde 28 şubat oyunlarının bir benzeri bu adresi verecğim grupda oynan oyunlar devam ediyor, türk kürt, sunni şii, hanefi çatışması yaratarak güzel türkiyemi bölme peşindeler size vereceğim linki incelerseniz bana hak vereceksiniz işte ergenekoncuların 28 şubatçıların facebookda oynan oyunlar;
Değerli Muhterem Fethullah gülene iftira ve hakaret: http://www.facebook.com/pages/ALLAH-CC-YOLU/111567350795?v=feed&story_fbid=137563511184#/video/video.php?v=90983989333&comments daha sonrada bize iftira çamur atan bölüm yeri: http://www.facebook.com/pages/ALLAH-...d=137563511184 buda grubun bilgileri cübbeli ahmet hoca linki, ismail ağa ve alikara hoca gibi 28 şubatın oyuncularının linkleri http://www.facebook.com/pages/ALLAH-...ewas=602356713
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İsmail ağa cemaatinin ve Cübbeli Ahmet Hocanın bu söylediklerinle hiç bir ilgisi yok,olamaz...
Bir takım şahıslar kendilerini Cübbeli Ahmet Hocanın öğrencileri olarak lanse edip bu takım provakatif eylemler yapıyorsa bu ne cemaati bağlar nede Cübbeli Ahmet Hocayı... Ayrıca 28 şubat oyuncuları derin güçlerin oluşturduğu Aczimendi cemaati,Ali kankancı,Fadime şahin vs. gibi isimlerdir.. İsmail ağa cemaatinin bu oyunlarla uzaktan yakından ilgisi yoktur hatta bu 28 şubat sürecinden en çok zarar gören cemaatte İsmail ağa cemaatidir... Cemaatin bir çok hocası o süreçte içeriye alındı ve bir çok eziyete maruz kaldı.. Cübbeli Ahmet Hoca buna örnektir o dönemde hapse atıldı ve bir buçuk yıla yakın hapiste yattı... Fetullah Gülen Hocaya karşıda hiç bir şekilde iftira atmamışlar bilakis yaptığı faaliyetleri övmüşlerdir bunların örneklerini aşağıda vericem... Şahıslar Fetullah Gülen Hoca'ya hakaret ettiyse,iftira attıysa bu cemaati bağlamaz... Ayrıca bu insanların İsmail ağa cemaatinden olduğu ne malum belki cemaatleri bir birine düşürmek için ayarlanmış provakatifçiler... Ben 14 yıldan beri İsmail ağa cemaatinin içindeyim ve bir kere dahi olsa Fetullah Gülen Hocaya hakaret eden,iftira atan birine rastlamadım ha belki diyalog yönünden eleştirenler oluyordur lakin İslama yaptığı hizmetleri'de bir çok kez övdüklerine şahit oldum... İsmail ağa cemaati lideri Mahmud Efendi hazretlerinin Fetullah Gülen Hoca hakkında söylediklerini de aşağıya yazıyorum.. 1969 yılından beri İsmail ağa cemaatinin içinde olan ve cemaatin önde gelen hocalarından birisi olan Mehmet Talu Hocanın şöyle bir açıklaması var bu konu hakkında: Efendim , Mahmut Efendi Hazretlerinin (K.S.) , Fethullah Gülen Hocaefendi aleyhinde en ufak bir beyanına şahit olmadım ! Bu hem Diyalog öncesi için geçerlidir , hemde Diyalog sonrası. Hatta , şöyle bir hatıramı hatırlatmamda fayda görüyorum : Ben İlahiyat Fakültesinden (Samsun) öğretim görevlisiydim , oaradan ayrıldıktan sonra , istanbula geldim .O zamanki şartlar imkanınca ,Fetih İlim Araştırma Vakfında Eğitim müdürü olarak vazifeye başladım. Diyanet İşleri Başkanlığını nezaretinde Kuranı Kerim kurslarında Eğitimci-İdareci olarak görev yaparken ,zannedersem 1989-90 ‘lı yıllardı , birgün Mahmut Efendi Hazretlerine (K.S.) şöyle bir teklifte bulunmuştum : Hocam , imkanımız var , bu Kur'anı Kerim faaliyetleri yanında , yurtlarda açalım , üniversiteye giden öğrencilere maddi-manevi katkılarımız olsun, onları da yetiştirelim dedim . Efendi Hazretleri (KS) bana şöyle dedi : “Bak Talu , o okulları , yurt işlerini Fethullah Gülen Hoca ve onun cemaati , çok güzel bir şekilde yapıyor ! Onlar o boşluğu gayet güzel bir şekilde dolduruyor ! Ama , Kur'anı Kerim , Hafızlık ve diğer Dini İlimler günümüzde gereği gibi yapılmıyor ! Bırak onu en güzel bir şekilde o kardeşlerimiz yapsınlar. Bizde bu işi ; yani Kur'anı Kerim , Hafızlık , Arabçayı ve Dini Eğitimleri en iyi şekilde yapalım !” Ben Efendi Hazretlerini Bursa İmam Hatib Okulunda okurken ,1969 yılında tanıdım ! O zamandan beri Efendi Hazretlerinin , genel anlamda , hiçbir Cemaat veya Hocası aleyhinde olarak en ufak bir beyanını duymadım.Varsa tasvib etmedikleri bizzat kendilerine ulaşanbilirse söylemişlerdir. Yalnız , Fethullah Gülen Hocamız hakkında böyle bir husus yoktur ! Hatta Mehmet Talu Hoca röportajın bir kısmında rüyasında Fetullah Gülen Hocayı gördüğünüde anlatıyor: Mehmet Talu Hoca : Perşembe akşamıydı yanılmıyorsam , akşam namazımı kıldıktan sonra Bir programa katılmak için hazırlık yaptığım bir sırada , biraz vakit olduğundan kısa bir süreliğine istirahat etmek üzere kanepeye sırt üstü uzanmıştım. Tam o esnada , Fethullah Gülen hocaefendi girdi . Kendisini en son gördüğüm ; 1980 li yılların başında Dursun Efendinin sohbetinde erzurumda görmüştüm , işte o surette gördüm. O yıllarda bana “Talu Hoca” diye hitab ederdi. Hatta Hocamızın (Fethullah Gülen Hocaefendi) köyünden o dönemlerde bir kız bile almıştık. İşte Hocamızı son gördüğüm , takkeli koyu kahverengili bir ceket , yeşile yakın bir pantalonla gördüm , içeriye odaya girdi. Ayağı ile benim sağ ayağımın iç kısmına vurdu . “Talu kalk “ dedi . Bende kalktım oturdum kanepeye . “Hocam buyurun” dedim heyecanla . Sağ eliyle göğsüme vurdu ve dediki :” Bu hazırladığın yazıyı çok beğendim ,seni tebrik ediyorum. Güzel hususlara temas etmişsin ! Çünkü ben üzülüyorum , bu çalışmalar bazı konularda çığrından çıktı ! (*) Uyandım ve baktımki , henüz 5 dakika olmuş yatalı ve kanepede oturuyorum. Bu rüyamı Hocamıza iletirseniz memnun olurum. (Genç Adam dergisinde ki bir Röportajdan alıntı ) Fetullah Gülen Hocanın da İsmail ağa cemaati hakkında güzel sözleri olduğunu biliyorum... Anlatmak istediğim bir takım provakatifçilerin yahut kendi fikrini söyleyen şahısların sözleriyle cemaati bağlandırmak doğru değil... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bunla hep bildiğimiz senaryonun bildiğimiz oyunları sadece oyuncular farklı.Film aynı film senaryo aynı senaryo.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Cübbeli Ahmet Hoca ve adı geçen diğer hocaları kullanıp böyle şeyler yapanlardan Allah bizi korusun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Cümleler, düşünceler tamamen saptırılmış !
Ali Kalkancı olayının bir oyun olduğunu bilyoruz.. Ancak Bu olayları Cübbeli Ahmed Hoca ile bağdaştırmanızı çok yanlış buluyorum.. Şayet onunla hiçbir ilgisi yoktur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|