![]() |
#1 |
![]() Almanya'dan alıp Deniz Feneri'ne
Alman mahkemesinin oluşturtuğu kayyuma devredilen Deniz Feneri e.V'nin bağışcılarından olan gurbetçi Yalçın Kök, iftiracılara en güzel cevabı verdi. ![]() Almanya’da sonuçlanan Deniz Feneri e.V davasının ardından derneğin tüm mal varlığı, Alman Federal Mahkemesi tarafından oluşturulan kayyuma devredildi.. Kayyum, yurtdışında yaşayan bağışçıların ellerinde bağış yaptıklarına dair belgelerin olması halinde bağışlarını tekrar alabileceklerini ilan ederken, kalan miktarın ise Alman Kızılhaç’ına devredileceğini açıklamıştı. Haber7 iletişim formundan bize ulaşan Almanya’da yaşayan bir Deniz Feneri gönüllüsü olan Yalçın Kök, iftiracılara belki de en güzel cevabı verdi. Dönemler içinde yaklaşık 2 bin EURO bağışta bulunan Kök, elinde bulunan makbuzlarla kayyuma başvurarak, bağışını alacağını ve Türkiye Deniz Feneri’ne bağışlayacağını söyledi. Kök, ‘Ben o paraların doğru yerlere harcandığını biliyorum. Yaptığım yardımlardan dolayı dernek tarafından bir plaket ile onurlandırılmıştım. Telefon satışı yaptığım bir iş yerim var. Müşterilerime de Deniz Feneri’nin yaptığı iyilikleri anlatarak onları bağış yapmaya çağırdım. Bu iyilik hareketi devam etmeli. Bu sebeple, elimdeki hesap özetleri ile Alman bankaları üzerinden Deniz Feneri e.V’ye yapmış olduğum yaklaşık 2 bin EURO’yu bulan bağışlarımı alıp, Türkiye Deniz Feneri’ne gönderme ihtiyacı duydum’ dedi. 07 Ekim 2008 haber7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|