![]() |
#1 |
![]() -abone Admin yaz boşluk bırak şikayetini yaz boşluk bırak nickini yaz 3654e gönder shubuo alo admin paketine üye ol admin bilmek istediğin herşeyi cevaplasın
-"abone" yaz 3169'a yolla, şu bu o admin paketi cebine gelsin..ortalık şenlensin.. -"başlık" yaz yine 3169'a yolla..bu seferde uygun başlık örnekleri 2 kısa mesaj ücretlendirmesiyle cebine gelsin*.. sevdiğiniz admin ismini yaz yolla işte yine aynı numaraya, admininizin en karizmatik resimleri cebini renklendirsin.. [destekleyen modeller bilmemnekaç00 , bilmemkaç10 , sallauydur20 i falan..] ALO ADMİN HATTI 444 0 999 -yerli yersiz topic silen adminleri şikayet etmek isteyen userlerin ihtiyaç duyduğu hat. -alo admin hattına . hatalı giriş örnekleri için 1'i kullanıcıların uçurulma sebepleri için 2'yi çaylak kullanıcıların dikkat etmesi gerekenler için 3'ü, konu ile ilgili istekler için 4'ü, topicteki hatalar için 5'i tıklayınız. -topiclerle ilgili istekler için 4'ü tuşladınız. şimdi sizi operatör .......... bağlıyoruz. lütfen bekleyiniz... (bant müziği: dıdıııdıı) -aloo +buyrun nasıl yardımcı olabiliriim? - biz geçen gün bir başlık açmıştık ama kendileri ortalıklarda yok şuan.. + efendim, kurallara uygun muydu kendisi?? -valla bi yamuğu yoktu ama??.. + en son nerde görüldü? - mizah da efendim + özellikleri neydi başlığınızın? - şimdi kızlar hakkındaydı kendisi, 35-40 karakter uzunluğunda.. + hımm..son zamanlarda fazla kız konulu başlık kayıp ihbarları alıyoruz beyfendi, başlığınız düşmanları var mıydı? - ahh yoktu admin bey.. + tamam biz hemen olayla ilgilenceğiz, siz nickinizi bırakın bize, biz bulursak hemen iade ederiz. - teşekkürler, iyi çalışmalar.. - alomadminhattıben.......,nasıyardımcı ol bilirim size? + hanfendi şimdi ben bişeyler yazdımda sildiniz bunu! yapmayın ama canım hiç yakışıyomu? - beyefendidahianlamındakideyi ayrı yazmadığınızsürecegireceğinizh ergiriyiortadankaldı rmakzorundayız. + ne dediyniz hanfendim anlamıyom ben seni? benmi hatalıyım yani? - beyefendisoruekinin ayrı yazılmasıgerektiğinidehatırlat ırküçükleringözlerin denöperiz. bip bip bip biiiiip -alo admin hattı buyrun... +groahhhh... -anlayamadım? +pardon admin.çok sarhoşum da... -herneyse sorununuz nedir? +şimdi admin. olarak..ben var ya ben.....neese ..işte bir hatun var yaktı beni ...seviyorum huleaann -ben sizi +18 danışma hattına bağlıyorum +dıt dıt dıt dııııttt..... - alo admin hattı buyrun, + ben geçen gün bir topic açmıştım da -ee? + çok komik len okuyom okuyom gülüyom...... - ... + işte o topic seri bir şekilde eksi oy almış da bi yanlışlık olmasın? - insanların beğenilerine karışamıyoruz beyfendi + ama çok komik len nasıl olur? - ayrıca çok afedersin ama ... gibi yazmışsın.. + nasıl olur ya? bizim kuzenlere de göstermiştim onlar da çok gülmüştü.. -dıttdıttdıtt ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |