AK Gençliğin Buluşma Noktası
Basketbol Ak Parti Forum, Ak Genç Basketbol.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-26-2007, 21:49   #1
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Alpella:69 - Beşiktaş Cola Turka:78
Alpella:69 - Beşiktaş Cola Turka:78
26.12.2007 17:03

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 13. haftasında Alpella ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılarımız mücadeleyi 78-69 kazanarak, galibiyet serisini sürdürdü.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Takımımız, kısa sürede rakip potada üstünlük kurdu ve üst üste bulduğu sayılarla öne geçti. İlk 5 dakika içinde iyi savunma yapan Siyah Beyazlılarımız, 6. dakikaya 10-3 önde girdi. Bu dakikadan sonra hızlı hücumlar düzenleyen Alpella, sayı bulmakta zorlanmasa da yaptığı savunmayla Ekibimiz’i engelleyemedi ve ilk çeyrek Takımımız’ın 20-13 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci periyotta da oyunun hakimiyetini elinden bırakmayan Siyah Beyazlılarımız, Mehmet Yağmur ve Erkan Veyseloğlu’nun attığı basketlerle arayı daha da açmaya başladı. Serkan ile direnmeye çalışan Alpella, durum 21-13 iken yakaladığı 5-0’lık seriye rağmen Takımımız’ın 7-0’lık serisini durduramadı ve Ekibimiz ilk yarıyı 43-26 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta ise dengeli bir oyun vardı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk 5 dakika Siyah Beyazlılarımız’ın 56-38 üstünlüğü ile geçildi. Apodaca’nın basketleriyle farkı iyice açan Ekibimiz, pota altından kazandığı pozisyonların çoğunu sayıya çevirdi ve farkı 20’ye yükseltti. Alpella’nın oyun direncini iyice kıran oyuncularımız, içeriden ve dışarıdan yaptığı sayı girişimlerinde isabetli olunca üçüncü periyot da Siyah Beyazlılarımız’ın 68-48 galibiyetiyle bitti.

Farkın verdiği rahatlıkla son periyota başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız karşısında yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Alpella, son periyotta farkı azaltmaya başladı ve 35. dakikaya 70-61 geride girdi. Bu dakikadan sonra iki takım da savunmada daha dikkatli oynamaya başladı ve ilerleyen 2.5 dakikada toplam 6 sayı atıldı (73-64). Son 2 dakika oynanırken daha ısrarcı bir oyun ortaya koyan ve kaybettiği direncini tekrar sergileyen Alpella, bir ara farkı 6 sayıya kadar indirirdi. Ancak üst üste 3 sayılık basketler kaydeden Ekibimiz maçı 78-69 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.

Karşılaşmada Dalmau attığı 14 sayıyla Takımımız’ın en skorer ismi oldu. Apodaca 11, Kaya Peker 10 , Erkan Veyseloğlu 8, Mehmet Yağmur, Nicevic, Sinan Güler 7’şer, Shumpert 4 ve Cevher Özer de 3 sayı kaydetti







 

Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-26-2007, 21:57   #2
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Alpella:69 - Beşiktaş Cola Turka:78
cok guzel olmus tebrikler basketci kartallar
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-26-2007, 22:24   #3
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Alpella:69 - Beşiktaş Cola Turka:78
gururumuzsunuz
potadada kartallar yüksek uçuyor :D ;)
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi