08-01-2007, 00:49 | #1 |
amatör siyasetçi mumcunun açıklamaları
Mumcu, Ağar'a son çağrısını yaptı
ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu, eski DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'a son çağrısını yaptığını belirterek, "Mehmet Ağar, evet deyinceye kadar bir müddet daha bekleyeceğim. Gelmiyorsa ben hazırım" dedi. ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu, parti genel merkezinde bir grup gazeteciye açıklamalarda bulundu. 22 Temmuz öncesinde DP'nin seçim çalışmalarını olumsuz etkileyerek, tabana zarar vermek istemediği için sustuğunu söyleyen Mumcu, neler yaşandığının Türkiye'nin gözü önünde anlatılması gerektiğini kaydetti. Tek başına yapacağı açıklamanın polemik olarak algılanacağını söyleyen Mumcu, "Bu nedenle konuşmak için Mehmet Ağar'ı bekliyorum" dedi. Bir süre daha Mehmet Ağar'dan, "evet konuşacağım" yanıtını bekleyeceğini vurgulayan Mumcu, "Gelmiyorsa ben hazırım. Benden neyin hesabı soruluyorsa onun hesabını vermeye hazırım. İşin doğrusu ise bunu tek başına değil beraber yapmaktır." dedi. Bunu bir televizyonda canlı yayında yapmak istediğini vurgulayan Mumcu, "Vatandaşların katılabileceği, canlı yayında izleyebileceği bir ortamda olsun istiyorum" ifadesini kullandı. Sonucun milletin hayatında önemli neticeler doğurduğunu aktaran Mumcu, "Yaşananlar Türkiye'nin geleceğini, siyasi tablosunu etkilemiştir. Bu nedenle yaşananların anlaşılması gerekir. 'Oldu-bitti' denecek bir mesele değildir" şeklinde konuştu. Üzgün olduğunu kaydeden Mumcu, DP ile bütünleşme sürecinde hiçbir şeyin pazarlığını yapmadığını aktardı. Partinin tüzel kişiliğinden, siyasi kariyerinden fedakarlık yaptığını belirten Mumcu, "Aday listelerinde tartışmadık bile. Yapılabilecek hangi fedakarlığı yapmadık" diye sordu. "Muhataplarımızdan ise milletin ihtiyaçlarına sadakat bekledik" diyen Mumcu, "Yüz yüze kaldığımız gerçek sahteciliktir" ifadesini kullandı. DP çatısı altında bütünleşmeye çok inandığının altını çizen Mumcu, "Sadece doğru fikirlerle yola çıkmak yetmiyormuş. Doğru insanlarla yola çıkmak da çok önemliymiş. Hatalarımdan birisi bu" dedi. CİHAN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-01-2007, 00:55 | #2 |
yaa bu mumcuyu hic sevmiyorum.Cok donek bi adam.Bi dedigi diger dedigine uymuyor.Hic sevmiyorum sevmicem deee.Donek herif.Siyasetci dedigim agirbasli ve kararli olcak.(sayin basbakanimiz gibi ;))Yarin obur gun bu adam basbakan oldugu zaman bi dedigi diger dedigine uymucak
|
|
08-01-2007, 01:04 | #3 | |
Alıntı:
|
||
08-01-2007, 01:10 | #4 |
evet.
|
|
08-01-2007, 01:13 | #5 |
Ak parti siyaset arenasında güçlenerek ilerliyor,bunlarda hala siyaset yapıyorlar meclise bile girememelerine rağmen
|
|
08-01-2007, 01:15 | #6 |
evet dogru diyosun
|
|
08-01-2007, 01:29 | #7 |
bay batırma rekortmeni parti kalmadı batırmadığı.
ak partiye bulaştı kendisi battı bu adama amatör bile demem. amatörlere saygısızlık.... |
|
08-01-2007, 01:34 | #8 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|