08-15-2007, 12:02 | #1 |
Ameliyat Çok Başarılıydı Ama Hastayı Kaybettik, :))))))
ameliyat çok başarılı geçti
- peki şimdi nasıl doktor bey? - bilmiyorum - nasıl yani? - kaybettik - ne? - bizim fingirdek selmin hemşire sen tut örgü öreceğim diye hastayı ameliyattan sonra hademeye teslim et. o da temizlik yaparken hastayı kapının önünde unutmuş. hırsızlar çaldı herhalde - doktor bey doktor bey! ameliyat nasıldı? görebilir miyiz hastayı? - ameliyat çok başarılıydı ama hastayı göremezsiniz - neden ama? - hastayı kaybettik - ne diyosun doktor? başarılıysa nası öldü -ölmedi beyfendi kayboldu. canı acımış heralde saklanıyo içerde bulurlar birazdan - ameliyat nasıl geçti doktor bey? - ameliyat çok başarılıydı, iyi operasyon yaptık, neşterler gayet keskindi, ameliyathane ortamı gayet hijyenikti ama... - aması ne doktor bey? - olmadı. - ne olmadı? - hastayı kaybettik. önümüzdeki ameliyatlara bakacaz. - futbol mu lan bu heyvan herif? - pardon. * ameliyat nasil gecti doktor bey? - hasta cok basariliydi * nasıl lan? - ameliyat öldü * kaybettik mi necati abiyi? -anla işte sen, anladın sen.. +ameliyat nasıldı doktor - valla iyiydi iki ters bi düz idare ettik + nasıl yani - karaciğeri çözülmüş eşinizin ördük bizde hem baya şık durdu böbrekle falan iyi uyum sağladı yani +ameliyat nasıldı doktor bey - iyiydi allaha şükür sizleri soruyodu oda selamı falan var +hastayı kaybettik _ama o sağlamdı ameliyata girerken +o sağlamdı da bizim ekip bozuktu hepsi akşamdan kalmaydı.. +ameliyat nasıl geçti doktor bey ebru yaşayacak mı -ameliyat süperdii ama ben dedim fren o pedal değil diyee - ameliyat süperdi + ohh kurtuldu yani - evet senin gibi bi malaktan kurtuldu + nası yani - öldü işte lan - ameliyat nasıldı doktor bey? - bilmem ben pek beğenmedim - nasıl? - 1 ölü 1 ağır yaralı -Nasıl - Hanım efendi eşiniziin sağ ayağı kangren olmuş ama ben sağımı solumu şaşırınca sağlam ayak sizlere ömür.. - e dieri - e dierini de mecbur kesmek zorundaydık - yani şimdi kocam.. Öldü mü - hanfendi bırakın şimdi kocanızı nalana bişiler oldu - noldu? - yanlışlıkla adamın iki ayağını birden kesince şok geçirdi zavallı - doktorrrr. şimdi sana bi katolok vericem ordan ölümlerden ölüm beğeniceksin - ben kaçiim en iyisi ziyaretin kısa olanı makbul __________________
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-15-2007, 12:27 | #2 |
Ameliyat Çok Başarılıydı Ama Hastayı Kaybettik, :))))))
güzeldi
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|