![]() |
#1 |
![]() Turkiye'nin yanindayiz dedikleri halde teror orgutu PKK'ya silah verdikleri icin.
Musluman dusmani olduklari icin Buyuk Ortadogu Projesi icin Insanlara zulum ettikleri icin IRAK Devletini somurdukleri icin Muslumanlara kotuluk yaptiklari icin Bush ve onun gibi dusunen kisiler icin AMERIKAYI PROTESTO EDIYORUM.BUNUN ICIN SITE BILE KURDUM http://antiamerika.forumup.org HERKESI BEKLIYORUM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Desteginizi bekliyorum arkadaslar.
Amerikasiz Bir Dunya icin el ele ;) ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yorumlarimi modratör arkadaslarimiz yine silmisler,
düüncelerden korkmayan bir dünya icin el ele |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() AMERİKASIZ BİR DÜNYA demek maalesef SAVAŞLARIN DÜNYASI demektir. amerikasız bir dünya düşünemiyorum...
güçler dengesini hesaba katmadan düşünmeyin.amerika süper güçtür. amerika olmadığında bir tane daha süper güç yok. yani onun yerini alacak devlet yok devletler var biz rusya ingiltere iran çin japonya herkes amerika yıkılırsa savaşa tutuşur... allah amerikayı başımızdan eksik etmesin bence... ha inşallah yıkılır da biz süper güç oluruz ama dediğim gibi çok büyük savaşlara ve yıkımlara da hazır olmalı bu dünya... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
türkiyenin süper güç olma olasılığı imkansızdır. bölgesel süper güç olabiliriz. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Asil Amerika yikilmazsa 3.Dunya Savasi yakinda.
Turkiye'nin yanindayiz dedikleri halde teror orgutu PKK'ya silah verdikleri icin. Musluman dusmani olduklari icin Buyuk Ortadogu Projesi icin Insanlara zulum ettikleri icin IRAK Devletini somurdukleri icin Muslumanlara kotuluk yaptiklari icin Bush ve onun gibi dusunen kisiler icin AMERIKAYI PROTESTO EDIYORUM.BUNUN ICIN SITE BILE KURDUM http://antiamerika.forumup.org HERKESI BEKLIYORUM Bu yazdiklarimizi iyi okuyun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
amerika birleşik devletlerinin yıkılması durumunda 3. dünya savaşı çıkar demiştik yha daha ileri götürüyorum 3. VE SON dünya savaşı çıkabilir. tmm da sen ırak devletini sömürdükleri için diyorsun. Irak devleti acaba buna ne diyordu. Amerikaaaaa Amerikaaaaa bizi kurtaaaar diye bağıran Iraklı sayısı çooooook fazlaydı. hatırlamıyormusun. Bağdatta savaş başladı diye sevinenleri kendi bayrakları yerine abd bayrağı sallayan ıraklıları hatırlamıyormusun. Amerika birleşik devletleri kendilerinden yardım isteyen bir ülkeye DEMOKRASİ götürmüştür. İster kukla olsun ister olmasın IRAK artık demokratik bir ülkedir. ve bunun nedeni de AMERİKA dır. eğer bir ülkeye demokrasi götürmek o ülkeyi sömürmekse bir çok kişi bu yüzden yargılanmalıdır. lütfen milliyetçi duygularımıza hakim olalım. ne diyor recep tayyip erdoğan " etnik milliyetçiliğe son bölgesel milliyetçiliğe son dinsel milliyetçiliğe son" hem bir devlet asla dinsel milliyetçilikle yönetilemez. müslüman kardeşimizi öldüren kişiyi biz de öldürürüz anlayışı türkiye cumhuriyetinde geçerszdir. çünkü bu ülke LAİK tir. beğensek de beğenmesek de........ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
ama amerikanın battığı anda çıkacak bir nükleer savaşın telefasi olmayacaktır... bu dünyanın sonu demektir. |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Amerika yikilirsa neden 3.dunya savasi ciksin bi anatsaniza
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|