![]() |
#1 |
![]() Anadolu Ajans,ını (A.A),yı buradan kınıyorum, sn: Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL,e ADBullah GÜL diye hitap ettikleri için
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü Anadolu Ajansı, TRT gibi bir devlet kurumudur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() GÜL İLE BUSH TELEFONDA GÖRÜŞTÜ
ABD Başkanı George W. Bush, Cumhurbaşkanı ABDullah Gül ile İsrail'in Gazze Harekatını Ele Aldığı Telefon Görüşmesinde, 'Gazze'de Kalıcı Ateşkes İçin Hamas'ın Ateş Açmaya Son Vermesinin Gerektiğini' Söyledi. ABD Başkanı George W. Bush, Cumhurbaşkanı ABDullah Gül ile İsrail'in Gazze harekatını ele aldığı telefon görüşmesinde, ''Gazze'de kalıcı ateşkes için Hamas'ın ateş açmaya son vermesinin gerektiğini'' söyledi. Beyaz Saray sözcüsü Gordon Johndroe, Bush'un Gül ile bugün telefonda görüştüğünü belirterek, Bush'un görüşmede ''İsrail'e düzenlenen roket saldırılarının durmasının önemine dikkat çektiğini'' bildirdi. Johndroe, ''Başkan Bush, İsrail'e düzenlenen roket saldırılarının ve Hamas'ın yaptığı silah kaçakçılığının sona ermesinin, Gazze'de kalıcı ateşkes için çok önemli olduğuna dikkat çekti'' dedi. Johndroe, ''Bush, Türkiye'nin, Gazze Şeridi'nde şiddete son verilmesi için Fransa ve Mısır'ın arabuluculuk çabalarına destek vermesinden memnuniyet duyduğunu'' kaydetti. Cumhurbaşkanlığı yetkilileri, Cumhurbaşkanı Gül'ün ABD Başkanı Bush'u telefonla aradığını ve görüşmede, Gazze'deki durumun kısa ve uzun vadeli veçhelerini ele alındığını belirtmişlerdi.(Anadolu Ajansı) 2 saat önce.. Haber bu yorum sizin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Devlet kurumu bunu bilerek yapmamışlardır
Bilerek yapmışlarsa bunu başımızdakilere sormak lazım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Otomatik etiketleme sistemi.
Kasıtlı bişey yok! Abartmayın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Evet otomatik etiketleme tespiti yerinde..
Anadolu Ajansı böyle kasıtlı bir hareketi yapacak en son kurumdur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Gökmen kardeşim Anadolu Haber Ajansının Misyon ve vizyonunu az çok bilir,takip ederiz..! Kesinlikle kasıt olmadığını,sistemden veyahut bir yazım hatası olduğunu düşünüyorum.Ama böyle basit ve ciddi hatalar yapmamaları gerek.Cumhurbaşkanımızı bu şekilde bir hatayla maruz bırakmamaları gerek.Umarım burdan gelen tepkilere hatalarının farkına varırlar..!
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İshak kardeşim işin gerçeği bende şok oldum bu haberi böyle görünce ama adamlar ABD kelimesini mavi ile belirterek yapmışlardı, belki sondakika haberi olduğu için aceleden hata yapmışlar diyede dünmüyor deyilim
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bunu aşağılamak ve mesaj vermek için de kullanıyorlar. Ama benim hoşuma da gidiyor aslında. Abd kul demektir ABDullah derken de zaten Allah'ın KULU diye yüceltiyürlar bi nevî..
Cahillikten olmadık şeyler de çıkabiliyor yani ![]() Ama AA'dan kasıtlı ve böyle düşük profilli şeyler beklemekte tuhaf olur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kelime, paragraf içinde tekrardan geçiyor yahut bir kelime içerisinde yer alıyorsa, otomatik etiketleme sistemi bu kelimeyi etiketliyor ve "ABD" örneğinde olduğu o kelimeyle ilgili diğer bir habere yönlendiriyor.
Kelimenin mavi ile işaretlendirilmesi otomatik etiketleme sisteminin yaptığı etiketlemeyi belirtme amaçlıdır. Mavi renk ile işaretlendirilme olmasaydı, işaretlendirmenin etiketleme sistemiyle yapılmadığı anlaşılır ve işte anacak o vakit bir kasıt arayabilirdik. Konu AKDemir tarafından (01-17-2009 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|