![]() |
#1 |
![]() İlk hafta gaziantep spor ile sevindik gaziantep fenerbahçe karşısında çok güzel biroyun sonucu 1-0 galip geldi.Antalyasporla sevinicektik ama istanbul takımı son dakkalardaki golleriyle bu sevincimizi kursağımızda bıraktı.İnşallah ilerleyen haftalarda biden fazla anadolu takımı kendini gösterir artık bir anadolu takımını şampiyonluğunu görmek gerekiyor.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şuayip bu anlamlı dileğine canı gönülden katılıyorum. Bir Anadolu takımının Şampiyonluğunu görmek istiyoruz artık. İstanbul futbol saltanatına karşı Anadolu Ruhu Canlanmalı !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() uzun bir süre buraya yorum yazmadım bu zaman zarfında tam 7 hafta oldu bursasporum çok güzel birçıkış yakaladı galatasarayı yenmesi beni çok sevindirdi.diğer anadolu takımlarından trabzonspor da güzel gitmesine rağmen cincona yenilmesi kötü oldu.gaziantep de iyi gidiyordu ama son hafta konyaspora yenildi aslında yenildiği takımda anadolu takımı onun için sorun yok bu sene anadolu takımları bişeyler yapacaklar galiba.En önemlisi bursasporum bu hafta fenerbahçe ile yapacak tam moralleri kötüyken yenersek çok güzel olacak İNŞALLAH.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|