AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-27-2009, 20:51   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Anavatan'da Görevden Alma
Anavatan Partisi’nde İstanbul Şişli'deki 10 milyon dolar değere sahip binasının 4 milyon TL'ye satılmasını gündeme getiren Genel Sekreter Muharrem Doğan, “genelgeyle” görevden alındı.

Demokrat Parti ile birleşme kararı alan Anavatan Partisi'nde, İstanbul İl Binasının satışı yüzünden çıkan krizde Genel Sekreter Muharrem Doğan görevinden alındı. Gerçek değeri 10 milyon dolar olan binanın 4 milyon TL'ye satılarak partinin zarara uğratıldığını gündeme getiren Doğan, partideki görevinden alındığını ise genelge ile öğrendi.
Görevden alınmasına ilişkin açıklamada bulunan Muharrem Doğan, istediği tek şeyin temiz siyaset olduğunu söyleyerek, “Milleti siyasetçilerden beklentisi de budur. Türkiye’yi tek bayına yöneten, bir güç iken Anavatan Partisi’ni bu hallere düşüren şeffaf olmayan yönetim tarzı olmuştur. Öyle bir dönem gelmiştir ki, partimizin ismi şaibe ve dedikodularla anılmaya başlanmıştı.

Bu kötü gidişe dur diyecek; halkın beklediği duruşu göstermeliyiz” dedi. Şu ana kadar verdiği mücadelenin temiz siyaset isteği olduğunu ifade eden Doğan, “Benim duruşum şahsi bur duruş değildir. Geçmişte de bugünde de temiz siyaset arzusu içerisinde olan milletimizin arzusu ve istekleri doğrultusunda verilen bir mücadeledir. Önce partimizin, sonra da tüm siyasetimizin ‘temiz kalması’ için herkesin üzerine düşen görevi yapmalıdır. Biz böyle bir mücadele içerisinde iken, başkanlık divanındaki görevimizden uzaklaştırıldığımızı bir genelge ile öğrendik. Şahsıma yapılan bu davranışı Anavatan Partisinin felsefesi ise bağdaştıramıyorum” diye konuştu.
-“ANAVATAN PARTİSİ TARİKAT DEĞİLDİR”-
Anavatan Partisi’nin kendi köklerinden uzaklaştığını söyleyen Doğan, “Tüm partililerimizin dikkatini bu noktaya çekiyorum ve sayın genel başkana tekraren ikaz ediyorum. Beni ve partililerimizi rahatsız eden, şaibe ve dedikodulardan partimizi kurtarın. Yeminli denetim kurumlarına acilen parti hesaplarını incelettirin ve en kısa zamanda kamuoyuna kalem kalem hesap verelim” dedi. Şubat ayının ilk haftasında İstanbul İl Binası satışı ile ilgili başkanlık toplantısında ikazlarına ve ısrarlarına kulak verilmemesi nedeniyle şu anki duruma gelindiğini söyleyen Doğan, Genel Başkan Salih Uzun’un bugün saat 15.00 sıralarında arayarak “biat edilmesini” istemesinin kendisini hayrete düşürdüğünü kaydetti. Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Anavatan Partisi bir tarikat değil ki; biat edeyim. Anavatan Partisi, fikir ve ifada özgürlüğünün üzerinde kurulmuş bir partidir. Gerçi genel başkanımızsınız. Parti programında bunları okumuşsunuzdur ve biliyorsunuzdur. Bizim sizden talebimiz parti programına riayet eden bir genel başkan olmanızdır. Nereden çıktı bu biat? Muharrem Doğan için Genel Sekreterlik, Genel Başkan Yardımcılığı, ya da MKYK üyeliği yapmak önemli değildir. Önemli olan temiz siyaset, örnek davranış, iyi ahlak ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına sahip çıkan bir anlayış ile ülkeye ve millete hizmet etmektir. Benim görev yerimi değiştirmekle sorun çözülmüyor. Sorun, ancak size verdiğim iki dilekçemin gereğini yerene getirmekle çözülecektir. Genel Başkandan tekrar tekrar rica ediyorum. Siyasetin kirlenmesini, partili arkadaşlarımızın ve parti kurumsal kimliğinin de zan altında kalmasını önleyecek tedbirin bir an önce alınmasıdır. Çünkü bu durum demokrat parti ile birleşmeden de daha önemlidir. Türk siyasetinin temiz kalması gelecek nesillere örnek olması açısından önemsiyorum.”

Haberciniz

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım