AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-08-2009, 14:31   #11
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Standart
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devlet'in ideolojisi olmaz , devlet denen aygıt kendine bir model secerse ittiği bütün guruplar devleti ele geçirmek için büyük mücadeleler verir. Devlet çarkları kurumları ile beraber her noktaya eşit mesafede olsa kimse devleti ele geçirilmesi gerekli kale olarak algılamaz.

Maalesef yıllardır devletin resmi ideolojisi olmuştur. Devlet bireylere kendi modelini aşılama adına toplum mühendisliğine girişmitir. Devlete böyle mesüliyeti yüklerseniz gün gelir zaafiyet yaşaması kaçınılmaz olur.

Andımız meselesine gelinçe , ülke vatan millet sevdası eğer ufak yaşlardan bilinçlere kazınacaksa bütünlüğü güçlendiren noktalar ile nakaratların süslenmesi beraber huzurlu yaşamamızın kaynağı olabilir. Andımızın şu evrede büsbütün kaldırılmasını uygun görmüyorum . Bir takım cevreler bu ivmeyi farklı yollardan istismar edebileceği için zeminin kollanması için biraz daha zaman ihtiyaçımız var. Kaldırılmasını isteyenlerin Türk düşmanı olarak algılamak hata ise , kalsın diyenide kürt düşmanı olarak algılamak hatadır. Sonuçta bir takım şeylerin zihinlerde tartışılması acığa cıkması gerekir. Zamanla Andımızın çok daha süslü ve bütünleştirici kıvama döneceğine inanıyorum.
Burada çok şeyi ifade ediyor kardeşim..Bunu açsak daha çok şey anlatılır,ama herşeyi kısaca özetlemişsin..Teşekkür ederim..
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi