AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-03-2010, 00:55   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart ANGİAD Başkanı Değer, Güçlü Bir Demokrasi İçin 'Evet' Diyecek
ANGİAD Başkanı Değer, güçlü bir demokrasi için 'Evet' diyecek

Ankara Genç İş Adamları Derneği Başkanı (ANGİAD) Abdullah Değer, demokrasinin daha güçlenmesi için, 12 Eylül'de halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliğine 'Evet' diyeceğini açıkladı.

ANGİAD'ın geleneksel iftar programı bu yıl Ankara Plaza Otel'de yapıldı. Değer, yemekten sonra yaptığı konuşmada ANGİAD'ın 1991 yılında 11 üyeyle kurulduğunu ve bugün 507 üyeye ulaşarak Türkiye'deki en büyük genç iş adamları derneklerinden biri haline geldiğini anlattı.

Sivil toplumda çok sesliliğin önemini vurgulayan Değer, eskiden iş adamları örgütlerinden sadece TÜSİAD'ın ön planda olduğunu, şimdi ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz'den sivil toplum örgütlerinin sesini duyurduğunu, Anadolu sermayesinin etkisini artırdığını söyledi.

Sivil toplum örgütlerinin siyasi olaylarda rengini belli etmemesi gerektiğini ifade eden Değer, ''Hükümeti IMF ile anlaşmaya çağırabilen TÜSİAD için durum farklı'' yorumunda bulundu.

Değer, 12 Eylül'deki halk oylamasında ANGİAD adına görüş açıklayamayacağını ifade ederken, kendisinin şahsi olarak, demokrasinin daha güçlenmesi için halk oylamasında 'Evet' diyeceğini söyledi.

ANGİAD'ın Ankara için yaptığı faaliyetlere de dikkati çeken Değer, yaptıkları tüzük değişikliğiyle Ankara'yı ön plana alarak Türkiye için çalışmayı benimsediklerini ifade etti.

Değer, Esenboğa Havaalanı'ndan yurt dışına doğrudan uçuşlar için yaptıkları girişimlerin sonuç verdiğini, Ankara'dan doğrudan 15 ayrı noktaya uçulabildiğini belirtti.

ANGİAD'ın, Ankara Kalesi için de çalışmalarının sürdüğünü anlatan Değer, Ankara'nın marka değerini artırmak amacıyla Dünya Gazetesi ile birlikte 100 bin adet tanıtım kitabı hazırladıklarını da duyurdu.

ANGİAD'ın iftarına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bürokrat ve diplomatlarla dernek üyesi iş adamları katıldı.

Zaman 02.09.2010

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım