AK Gençliğin Buluşma Noktası
Karikatürler Mizahi / Düşündürücü Karikatürler.

Stil
Seçenekler

Alt 11-15-2009, 03:33   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart Anıtkabiri Türbeleştirenlere !

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-15-2009, 05:03   #2
Kullanıcı Adı
akmmr
bence bu paylaşım dini duygularımızı zedeleyici cinsten..çünkü anıtkabirin üzerini örten kumas Kabe dekine çok benziyor ve onu anımsatıyor..diğer yönden atatürkün şahsiyetine hakarettir..atatürk dinle hiçbir şekilde aay etmemiiş ve insanların dini duygularına hep sayıg duymuştur..bakınız meclis niye 22 nisan persembe degfil de 23 nisan cuma günü açılmıştır??
akmmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2009, 15:18   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
akmmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakınız meclis niye 22 nisan persembe degfil de 23 nisan cuma günü açılmıştır??
Şeyhulislamın dinsiz fetvasını boşa çıkarmak için olabilirmi
Alt 11-15-2009, 15:48   #4
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Resim belki bir düşünce olabilir ama başlıktaki kin ve sevgisizlik foruma çamur sıçratmaktır. Konuyu açan gencin Atatürk hakkındaki mesajları ile ulusalcıların Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşleri şekil - akıl - mantık - objektiflik açısından tıpatıp benzerlik göstermektedir. Anıtkabiri içimizdeki irlandalıların takıyye olarak kullandığı azami bir zekaya sahip her vatandaş tarafından zaten anlaşılmaktadır.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2009, 17:10   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Başlıkta kin ve sevgisizlik yok . Siz zulme ve zorbalığa alıştığınız için kemalizmin mezalimi size normal geliyor artık. O sizin içinizdeki fesatlıktan kaynaklanıyor.
Biz her ne kadar sevmek zorunda değiliz desek bile senin o kemalist kafan bunu anlamayacaktır. Ondan klavyemi boşuna eskitmeyeyim
Alt 11-15-2009, 17:13   #6
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Bu resimden rahatsız olanları anlamıyorum.Türkiye'de o hale gelen bir zihniyet var zaten,ve yaklaşık 100 yıldır bu şekilde yönetilmeye zorlanmış halk var iken,bi üstündeki örtümü şaşırtıyor sizleri?
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2009, 17:41   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başlıkta kin ve sevgisizlik yok . Siz zulme ve zorbalığa alıştığınız için kemalizmin mezalimi size normal geliyor artık. O sizin içinizdeki fesatlıktan kaynaklanıyor.
Biz her ne kadar sevmek zorunda değiliz desek bile senin o kemalist kafan bunu anlamayacaktır. Ondan klavyemi boşuna eskitmeyeyim
Ben kemalist memalist değilim körfezcebakış. Ama sizler hem kör hemde nankörsünüz ! Sen git senin ağabeylerin gelsin onlarla klavye eskitelim. Böyle balon gibilerle, akıl mantık objektiflik yönüyle CHP kafası seviyesindekilerle tartışmak istemiyorum.
Alt 11-15-2009, 17:45   #8
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kemalist memalist değilim körfezcebakış. Ama sizler hem kör hemde nankörsünüz ! Sen git senin ağabeylerin gelsin onlarla klavye eskitelim. Böyle balon gibilerle, akıl mantık objektiflik yönüyle CHP kafası seviyesindekilerle tartışmak istemiyorum.
hiç güleceğim yoktu ben chp kafası siz ak parti kafasımı oluyorsunuz Evet siz hakaret etmeyi kendinize şiar edindiğinizden benim gibilerle tartışmak işinize gelmiyor . Daha fazla hakaret edip kendinizi rezil etmemek istediğinizi anlayışla karşılıyorum.
Yaşım belki sizden küçüktür ama sizden daha bilgili olduğumu düşünüyorum
Alt 11-15-2009, 17:53   #9
Kullanıcı Adı
KuRSuN21
Atatürk bugün hayatta olsaydı, kendilerine Kemalist diyenlerin ağzına sıçardı...
KuRSuN21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2009, 17:56   #10
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç güleceğim yoktu ben chp kafası siz ak parti kafasımı oluyorsunuz Evet siz hakaret etmeyi kendinize şiar edindiğinizden benim gibilerle tartışmak işinize gelmiyor . Daha fazla hakaret edip kendinizi rezil etmemek istediğinizi anlayışla karşılıyorum.
Yaşım belki sizden küçüktür ama sizden daha bilgili olduğumu düşünüyorum
ya çocuk hayal dünyanı bırakta dünyaya dön ! ben 50 kere yazdım ne biliyorsan ne belgen varsa getir koy buraya diye, neden Gazi Mustafa Kemal Atatürkü 'sevmiyoruz zorla sevdirecekler yahu' diye yazıyorsun sağda solda. Çok bilgili olduğun içinmi hemen yok oluyorsun ben oradayım yazıyorum balon gibi uçup gidiyorsun. Nerede sana ne öğretmişler böyle, gel efendi efendi tartışalım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)