AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 08-28-2012, 18:45   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Thumbs down Anladın sen onu Ziraat Bankası...
Bugün saat 10:30 da ziraat bankasına gittim abimin açıköğretim sınav ücretini yatırmak için...

Neyse gittim bankaya sıra o biçim benden önce 120 kişi felan var sırada başladım beklemeye bekle babam bekle 6 tane gişe var ama nedense sadece 2 sinde işlem yapıyorlar neyse bekliyorum arada bir gidip çevreyi turluyorum zaman geçsin diye bekle bekle araya öğle paydosu girdi ben hala bekliyorum içerisi dışarısı adam kaynıyo en az 500 kişi var bankada ama sadece 2 gişeyi çalıştırıyolar...

Neyse saat 13:30 oldu öğle paydosu bitti yine başladık beklemeye 10 dk bir sıra değişiyor o kadar yavaşlar bi görmeniz lazım...

Millet soruyor bide havalı havalı cevaplar veriyolar yok öyle yok böyle sonra bir bayan isyan etti artık fotoğraf çekti bu manzaraya gidip kaymakamlığa şikayette bulundu geldi sonra biz hala bekliyorum ayaklarımın ağrısından vallahi ayakta zor duruyorum...

Neyse saat oldu 15:30 civarı sıra bana yaklaştı az daha bekledim nihayet sıra geldi bana gittim adama dedim böyle böyle adam demezmi onları biz yapmıyoruz atm den yapıllıyor o kadar söylüyoruz diye... tabi benim şarteller attı bide yalan dio 5 saattir bankadayım kimsenin bişey dediği de yok nede uyarı var normalde atm den yapılmıyolar zaten...
Neyse öyle deyince ben fıttırdım tabi Laa dedim ALLAH bu bankanın belasını versin yaa ne şerefsiz adamlarsınız lan siz dedim adam da senin belanı versin demezmi anamm yesem onu hırsımı alamam o an işte başladım bankanın içinde bunlara saydırmaya kalayla babam kalayla güvenlik atıldı tabi kardeş sıkıntın ne die... olum sıkıntı sizsiniz lan dedim şeresizler adamı deli ettiniz sabahtan beri... bide sıcak zaten zor dayanılıyo 5 saat ayakta durdum kafa gitti tabi adamla bi giriştik birbirine elimi kaldıramadan araya girdiler müşteriler o anda kaptum zaten kitleyide almışım arkama kim tutar beni kalaylıyorum hepsini...
Adama bi tane geçiremeden kendimi dışarda buldum müşteriler çıkarttılar sakin ol falan diolar olur muyum hiç girmişim bikere havaya kim gelirse önüme onu kalaylıyorum...
İşte böyle bi olay deli ettiler müşterileri bugün bende son zamanlarda böyle coştuğumu hatırlamıyorum...

Ha bide şu var sıra beklerken dedim bide gidip diğer bankalara bakayım gittim Vakıf'a o kadar sakin ki 5 dk da sıra geliyor 6 gişenin tamamı çalışıyor...

Bida bu bankadan iş yaparsam öyle olayım ya adamlar çalışmıyo şerefsizler vermişler sırtını devlete yatıyolar...

Bide ben bunları netten nasıl şikayet edebilirim ya bi bilgisi olan var mı arkadaşlar...

Konu Necip Fazıl tarafından (08-28-2012 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-28-2012, 19:01   #2
Kullanıcı Adı
Hür Beyan
Bimer'e yazmanda fayda var geri dönüş yapıyorlar 15 gün içinde
Hür Beyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 15:36   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Bugün de açıköğretim için gittiğim lisenin müdür yardımcısıyla birbirine girdik anlamadım gitti ya insanlar yapması gerektiği işi yapmıyor diye uyarılınca neden sığırlaşıyorlar...
Alt 08-29-2012, 15:45   #4
Kullanıcı Adı
barayev
MEMURLAR YILLIK İZİNDELER.
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 15:48   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
barayev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
MEMURLAR YILLIK İZİNDELER.

Ona göre adam çalıştırırsın kardeşim 6 değil 10 adet vezne yaparsın en azından 5 ini çalıştırırsın ya...

Hadi ben beklerim de yaşlı insanlar sabahtan akşama kadar nasıl bekleyecekler...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)