![]() |
#1 |
![]() Güne tatlı ötesi bir bebek görerek başlayın ve hayatın ne kadar güzel olduğunu hatırlayın...! (bu resmi yine koymayı düşündüm,çünkü çok gzl.)
![]() Gürültü yapmayın, bebek uyuyor ! Bu resimlere bakınca esneyeceksiniz ! ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bebeğin seveni çok galiba ! Ama bir bakın sevilmez mi bu ufaklık ! Darısı cümlemizin başına ! ![]() Hiç bu kadar tatlı bir bebek görmediniz ? ![]() KIZDIRMAYIN ULEENNNN BENİ ! YENİ DOĞDUM ZATEN ! ALIŞAMADIM DAHA BU DÜNYAYA ! ![]() Bİ UYUTMADINIZ YAAAAAA BENİ ! ![]() REZİL ETTİNİZ BİZİ BEEE ! SUSUN BİRAZ ! ![]() SEN BİZİ begenmiyormusun.. ![]() Bebek Süper komik zaten, birde omuzundaki sineğe dikkat edin ! Çok güleceksiniz çoooooook ! Bebek Resimleri Bölümü sadece Mavi Kaplan Efsanesi'nde...! ![]() Şu bebekler bazen çok komik oluyorlar ! ![]() AMAAAANIIIIIIIIIN ! BEN YENİ DOĞMADIM 2 AY OLDU NE İŞİM VAR BURADA ! ![]() MADEM YENİ DOĞMADIN NE İŞİN VAR ZUZU ! ![]() NE GÜRÜLTÜ YAPIYORSUNUZ ULEEEEEEEEEN ! Bİ UYUTMADINIZ İNSANI ! ANA KARNI NE RAHATMIŞ BE ! RAHATSIZ EDEN YOK MİS GİBİ ! YEME DERDİN BİLE YOK BE ! SIKILDIM BEN BU DÜNYADAN YA ! BÜYÜDÜKDE ŞİMDİ ! YANLIŞ GELMİŞİM DESEM YUTARLAR MI ACABA ! ![]() ![]() ![]() ALOOOOOOOOOO ! AKILLI OL ! AKLINI ALIRIM SENİN ! ![]() UYUYAN GÜZELLER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tıpatıpLAR SİZİ ![]() ![]() BEBEKLER KEDİLERİ ÇOK SEVİYOR ! İŞTE İSPATI... ![]() ![]() ![]() ![]() BIKTIM ULAN BU HAYATTAN ! YE İÇ YAT ! HİÇ SOSYAL AKTİVİTE YOK ! BÜYÜYEYİM ARTIK BARİ ! ![]() ÇOK TATLI PİŞİRMEDEN DE YENİR BU ! ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ya ya yaa içimdeki yamyam ağa kalktıı ye onu diyoo :P
çok tatlılar Maşallah ya emeğine sağlık ama o sinekli olanda bide kalktı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ellerinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |