![]() |
#1 |
![]() >>İbrahim Tatlıses
Ammaan melekeemm.. Kaburgalı kaaaaarııı Doğrusu: Aman melekem kavur balıklaaaarıı... >>Gundogarken "Ankara´dan Adil geldi,elde bir ayran tavasi,Adem Baba beni cok severmis..." Dogrusu Neymis ![]() >>Bulutsuzluk Özlemi "İsvicre´de hayat bayram olmadi yaaa..." Dogrusu Neymis ![]() >>Teoman "Gorumceler,borulceler..." Dogrusu Neymis ![]() Dogrusu Neymis ![]() >>Tarkan "Sen uzumle gulum,incir yee..." Dogrusu Neymis ![]() >>Hulya Avsar "Yasemin,derdin ne??.." Dogrusu : "Yar senin derdin ne?.." >>Tarik "Zaten canim ciksin,yoksun yanimda..." Dogrusu Neymis ![]() >>MFÖ "Mustafaaaa,yagmur var İstanbul´daaa..." Dogrusu Neymis ![]() >>Levent Yuksel "Dolmuslaar havalandiiii.." Dogrusu Neymis ![]() >>Askin Nur Yengi "Hayir anmiyorum.." Dogrusu Neymis ![]() >>Yasar "Sonra postacilar iser,yagmurlar bitince.." Dogrusu Neymis ![]() "Ya bu gece gel ya da delirecem..." Dogrusu Neymis ![]() >>Sibel Can "Gideni bos ver!..Gelene hos gel!..Dinde baska caresi yok!.." Dogrusu Neymis ![]() >>Mirkelam "Ulannn... Kulaklarin cinlasin.." Dogrusu Neymis ![]() >>Sezen Aksu "Ensende tutuklu kaldim.." Dogrusu Neymis ![]() >>>>Yildiz Tilbe "Hafize Abla,ask vurur insana.." Dogrusu Neymis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :D :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() :D
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() elinize sağlık
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() komikler bir şey var daha doğrusu ben hep öyle anlardım "ah neredeysen hep orada kal sıkıldım artık portakal" :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Çok güzeldi mehmet emeğine sağlık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |