|
![]() |
#1 |
![]() IYI YAPILMIŞ BIR IŞI TAKDIR ETMEYI: "Bana bakin, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!" DUALARIN GUCUNU: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..." ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsin.." MANTIKLI DÜŞÜNMEYI: "Ben öyle dıyosam öyledir...!!!" İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI: "Çıkmadan Önce temiz bi Çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına bişi gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun." HAYATIN TRAJIKOMIK YANLARINI: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem... " HAYATIN ÇELİŞKILERLE DOLU OLDUĞUNU: "Kapa çenenı ve çorbanı iç ..!!" DAYANIKLI OLMAYI: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!" HAVA RAPORU TAHMINI YAPMAYI: " Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..." ABARTMAYI: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarinla içeri yürüme diye..!!" DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ: "Babana çekiceğine biraz bana çekseydin noolurdu ..." OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşücek kenara çekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!" KISKANMAYI: " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun..." SABIRLI OLMAYI; "Baban eve gelsin, sen görürsün'' HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı" DİYALOG KURMAYI; "Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!" "Ne söyleyeyim anne?" "Sus!! Bana cevap verme!!!" TIP BİLGİLERİNİ; "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü" OLGUN OLMAYI; "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin." GENETİK BİLGİLERİ; "Sen de o lanet olası babana çektin." BİLGELİĞİ; "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman." V E ... ADALETİ; "Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar .... :D :D :D :D :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() V E ... ADALETİ;
"Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar .... Bir kaç kere duymuştum çocukken bu sözü ve şimdi ölesiye korkuyorum :D Çok doğru tesbitler +1 Gölge. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Son zamanlarda okuduğum en güzel mizahi yazı, gerçekten mükemmel :D (+)(+) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Rabbım banada annem gıbı bır anne olmayı nasıp eder ınşallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Teşekkürler ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() DİYALOG KURMAYI; "Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!" "Ne söyleyeyim anne?" "Sus!! Bana cevap verme!!!" :D :D :D bugün gülmeye ihtiyacım vardı gerçekten okurken çok güldüm , teşekkürler (+1) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|